Fortnite bude mít nabitý týden, do hry se dostává Pickle Rick a vrací se Star Wars
i Zdroj: Sportskeeda
Novinka Fortnite bude mít nabitý týden, do hry se dostává Pickle Rick a vrací se Star Wars

Fortnite bude mít nabitý týden, do hry se dostává Pickle Rick a vrací se Star Wars

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 11. 2022 16:33

I když se minulý týden a rozhodně i tento týden točil a bude točit okolo Call of Duty, nesmíme zapomenout ani na další battle royale střílečky. Samozřejmě mluvíme o Fortnite, který se očividně snaží své hráče zaujmout celou hromadou nových akcí, kterých bude tento týden opravdu nespočet.

Reklama

  • Fortnite nabídne tento týden celou řadu speciálních akcí
  • Do hry se dostala spolupráce s Ralph Lauren, Pickle Rick nebo Star Wars

Jejich celý seznam shrnuje magazín GameInformer, který začíná spoluprací s módní značkou Ralph Lauren Polo. Ta do hry přinese několik zajímavých kusů oblečení pro naše postavy či back blings. Kromě závodních outfitů jde také o kabáty, padák nebo „krumpáč“.

Dále se tento týden dočkáme vydání Pickle Rick, který doplní už tak bohatou rodinku z Rick and Morthy. Pickle Rick ale nebude skinem pro postavu, ale back blingem, který mohou hráči získat za hraní a plnění úkolů. Celkem jich bude potřeba osm z Horde Rush.

Hráči se také mohou těšit na Skywalker Week, který se do hry po delší době vrací. Do obchodu se tak opět dostává Luke Skywalker, Leia Organa či Han Solo. Napříč mapou jsou truhly se světelnými meči, které vám značně pomohou v souboji se soupeři. Také se vrací E-11 Blaster Rifle. 

Na to, že je pondělí, je novinek opravdu hromada, Epic Game si ale stále může připravit nějakou speciální akci v nadcházejících dnech. Pokud tedy máte rádi Fortnite a do dalších her se nechystáte, máte o zábavu postaráno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama