FlatOut: Ultimate Carnage Recenze FlatOut: Ultimate Carnage

FlatOut: Ultimate Carnage

Matěj Habarta

Matěj Habarta

17. 9. 2008 22:00 14
Reklama

Od: Adam; Předmět: Flatout UC

Zdarec, jak se vede? Tak jsem si pořídil toho novýho Flatouta. Sotva jsem to spustil, už jsem vypínal, jak já všechny ty Live služby nesnáším… (a v menu jsou klasický popisky z Xboxovýho gamepadu, no chápeš to?) Ještě štěstí, že Alt+F4 ve hře nefungovala. Řeknu ti, tak dobrou závoďárnu aby člověk pohledal! Jak mám zásadu, že žádný naháněčky u mě dlouho nevydrží, tak tahle mě teda pohltila neuvěřitelně - včera jsem se od samotné chuti hrát nedokázal přinutit jít spát. A ty víš, jak já nahlížím na jakýkoliv závody, vždyť mě znáš. Energie z tý hry úplně stříká. Nevím, jak jinak bych nazval to, co mě k ní tak přilepilo. Možná taky ještě ten jízdní model, ten pokud je kvalitní, dokáže mě u závodů chvíli udržet. Ale ve Flatoutu je asi i cosi víc (i když se ty auta řídí fakt parádně, o tom žádná!), něco, co mě zkrátka baví i třebas napodvacátý. Ultimátní destrukce pak jenom všecko dovedou k dokonalosti. Na trati můžeš zničit snad úplně všecko! A šrot z trati nezmizí, v dalších kolech hromádky plechu pak ještě víc rozbouráváš, to se mi líbí. Možná trochu přeháním, žádnej z předchozích Flatoutů jsem nehrál, ale momentálně jsem JÁ nadšenej ze závodů, a to už je něco, uznej. Takže snad chápeš. :-) Fakt doporučuju si zahrát.

Jo, a pozdravuje tě Lenča a ptá se, kdy si na ni konečně uděláš čas. ;-)

Od: Víťas; Předmět: Re: Flatout UC

Čaune? Jo, jde to, ty se máš koukám výborně. Je dobré vidět, že tě pořád ještě dokáže nadchnout obyčejná hra, ke všemu auta. Shodou okolností jsem Ultimate Carnage hrál chvíli u Ondry a musím říct, že mě teda zklamal (ne Ondra, Flatout). Mám Flatout rád, ale tohle už tu prostě bylo. Jako bych hrál dvakrát stejnou hru. Možná to nevíš, ale UC je vlastně jenom Flatout 2 oblečený do modernějšího kabátku, pro účely konzole. Aby pak tvůrci vydělali co nejvíc love s minimální námahou, převedli hru na PC. Právě pro takové, jako jsi ty (chápej - pro ty, co nehráli předchozí díly). To se pak nemůžeš divit, že v menu uvidíš symboly z Xboxu. Mě to ale uráží tím, že nový „díl“ nepřináší skoro žádné novinky a vychází tam, kde už jedna taková hra je. Jasně, všechno dobré se zachovalo, nová grafika vypadá cool, celé je to hezky filtrované a uhlazené, je přidáno parallax mapování, ale… vždyť tam nejsou ani nové tratě, proboha! Asi se opakuju, ale na tohle jako fanoušek Flatoutu nic jiného říct nemůžu. Asi mi nezbývá, než celou tuhle záležitost ignorovat. Ale gratuluju k nalezení nové lásky. ;-)

To už si se mnou povídá přes tlumočníka, jo? Vždyť jsem pořád online.

Od: Adam; Předmět: Re: Re: Flatout UC

Pan Čau? Hmm, asi máš pravdu, ale pro nás, co jsme Flatout nikdá nehráli, je to teda celkem bomba! Taky jsem neviděl nikde tak důležitý nitro jako tady. Jedu závod, byl jsem předposlední, zrovna jsem načínal poslední kolo a všecko vypadalo, že je ztracený, ale nakonec jsem stejně skončil druhej. :-) Z velký části právě díky nitru. Taky se mi líbí, že mě nikdo nebrzdí (ani v závodech brzdu nepoužívám :-) ) a nezdržuje – hned první kára je dost rychlá, krátký loadovací obrazovky, prostě mě hned uvrhnou do víru rachotu americkejch bouráků (který tady s povedenym soundtrackem zněj báječně). Navíc mě nikdo neotravoval s výběrem obtížnosti a nakonec mi stejně ve výsledku vyhovuje úplně ideálně. Tak to má bejt. To nepočítám sportovní minihry s paňácou-řidičem, který jsou fakt vtipný.

Dík za gratulace, jen aby si ňákou novou lásku nenašla Leňa. Jo, jsi furt online, možná v tom je právě ta chyba. Přemejšlej, kámo. Někam ji třeba pozvi, dyť je to supr holka!

Od: Víťas; Předmět: Re: Re: Re: Flatout UC

Neasi! Ale co mě na nové verzi zaujalo, jsou koryta, které auta ryjou do trati, když brousíš zatáčku. Ty, uznávám, vypadají efektně, miluju tyhle detaily. Sice neznám tvůj vkus, ale hudba se mi teda zdála mnohem lepší v druhém i prvním díle. Ale to ti jako nováčkovi prominu. ;-) Připomínáš mi, že vlastně i ty minihry zůstaly netknuté. Já si hezky zůstanu u dvojky, tobě přeju hodně štěstí s „dvojkou“ tvojí.

No jo, vždyť ty máš pravdu, čert vem všechny ty internety a počítače! Lenka je to nejlepší, co mě kdy potkalo. Díky moc, jsi fakt kámoš!

Od: Adam; Předmět: Re: Re: Re: Re: Flatout UC

Nakonec máme každej tu svoji, viď? :-)

P.S.: Pak dej vědět, jak vám to dopadlo.

FlatOut: Ultimate Carnage
Windows PC
Xbox Xbox 360

Verdikt

Oznámení pro FlatOut nováčky: Je to výtečná, výborně hratelná závodně-destrukční hra, jakých není na počítačích mnoho. Oznámení pro FlatOut zkušené: Je to kopie a je vylepšená, tudíž ji nelze hodnotit hůř než druhý díl. Jinak ale lépe uděláte, když ji budete prostě ignorovat. Vyhnete se tak zklamání.

Co se nám líbí a nelíbí?

Výborná hratelnost, perfektní jízdní model, ryzí zábava
Od druhého dílu prakticky nic nového, vyšší hardwarové nároky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama