FiolaSoft představuje přepracovaný trailer pro Matcho, láká na odhalení českého dabingu
i Zdroj: FiolaSoft
České hry Matcho Novinka FiolaSoft představuje přepracovaný trailer pro Matcho, láká na odhalení českého dabingu

FiolaSoft představuje přepracovaný trailer pro Matcho, láká na odhalení českého dabingu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 9. 2022 08:27

České nezávislé studio FiolaSoft zveřejnilo upravenou verzi původního oznamovacího traileru pro svou připravovanou akci Matcho. Do něj implementovalo změny na základě zpětné vazby fanoušků i ostatních herních vývojářů a těží i z možností Unreal Enginu 5. Studio také láká na další zajímavá odhalení.

Reklama

  • FiolaSoft ukazuje upravený trailer pro Matcho
  • Brzy představí český dabing a pokročilejší boj

Původní příběhový trailer vyšel už před půl rokem a nastínil zápletku hry, ve které se hlavní hrdina Max snaží vypořádat s vlastní schopností porážet robotické nepřátele mechanismem “spoj tři”. První odhalení sice spoustu hráčů zaujalo, často se ale ozývala kritika stylizace postav a zpracování jejich mimiky. Právě na ní autoři nejvíce zapracovali a s aktualizovaným trailerem ukazují živější zpracování.

„Nyní je na čase posunout se v kompletaci. Tohle máme nyní hotovo. Už to měnit nebudeme. Pouze vylepšovat detaily směrem k vydání. Ano, prošli jsme skutečně hromadou feedbacku a dostali jsme neskutečně hodně rad z řad vývojářů i umělců. Děkujeme!“ vzkázal fanouškům na sociálních sítích zakladatel a nejvýraznější tvář studia Filip Kraucher.

Studio zároveň zveřejnilo srovnávací video, ve kterém běží stará i nová verze traileru vedle sebe. Fanoušci tedy mohou změny hodnotit v reálném čase.

Kraucher také láká na další odhalení. Studio nyní hodlá dále budovat hype směřující k vydání v příštím roce. Brzy se dočkáme představení českého dabingu, který tvůrci zatím drží pod pokličkou. Přijde také další příběhová ukázka nebo představení hratelnosti z pokročilejší fáze hry. Zatím jsme totiž viděli jen nejjednodušší principy boje z úvodu.

Matcho by mělo dorazit na počítače i konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama