Finanční zpráva naznačuje, že nová hra od autorů Hitmana vyjde nejdříve v roce 2025
i Zdroj: IO Interactive
Novinka Finanční zpráva naznačuje, že nová hra od autorů Hitmana vyjde nejdříve v roce 2025

Finanční zpráva naznačuje, že nová hra od autorů Hitmana vyjde nejdříve v roce 2025

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 9. 2022 10:29

IO Interactive nyní usilovně pracuje na dvou nových projektech, z posledních informací nicméně vyplývá, že si na další hru z produkce dánského studia ještě pár let počkáme.

Reklama

 


  • Další titul od IO Interactive zřejmě dorazí nejdříve během finančního roku 2025/2026
  • Na termín poukazuje finanční zpráva, studio počítá s poklesem příjmů

Agent 47 se chystá do důchodu, holohlavý zabiják si konečně užije zaslouženého volna. Kvér předá kolegovi, jehož krycí číslo také končí sedmičkou. IO Interactive totiž připravuje hru s Jamesem Bondem, druhým projektem má být fantasy RPG s pracovním názvem Project Dragon, ze kterého se časem údajně vyklube exkluzivita pro Xbox.

Ani jedna z těchto her však v dohledné době nevyjde. Jak na Twitteru upozornil uživatel s přezdívkou DarkDetective, studio v nedávno zveřejněné finanční zprávě zmiňuje, že příjmy, o které se v posledních době staral hlavně třetí díl série Hitman, v rámci následujících let klesnou, řeč je o období končícím v březnu roku 2025. Důvodem jsou dlouhé produkční fáze před vydáním dalších her. To tedy znamená, že k příštímu releasu zřejmě dojde někdy během finančního roku 2025/2026 (duben 2025 až březen 2026).

Není divu, že studio i nadále upírá svou pozornost na posledního Hitmana, který se těší z dodatečného obsahu. Není to tak dávno, co došlo k vydání Ambrose Island, ještě letos chtějí autoři odbavit zbrusu nový rogue-like režim Freelancer.

Hitman jde znovu do akce. Bezplatný update odemyká Ambrose Island
i Zdroj: IO Interactive

Hitman jde znovu do akce. Bezplatný update odemyká Ambrose Island

Agent 47 se snaží odkroutit posledních pár misí, aby si konečně mohl užít zaslouženého odpočinku. Studio IO Interactive však…

27. 7. 2022 09:28
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama