Final Fantasy XIV: Endwalker se odsouvá na začátek prosince
i Zdroj: Hrej.cz
Final Fantasy XIV Online Novinka Final Fantasy XIV: Endwalker se odsouvá na začátek prosince

Final Fantasy XIV: Endwalker se odsouvá na začátek prosince

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 11. 2021 11:30

Nejnovější expanze pro současného MMO tahouna série Final Fantasy nestihne dříve oznámené datum vydání. Oproti původnímu plánu se příběhové rozšíření pro Final Fantasy XIV s podtitulem Endwalker opozdí o dva týdny.

Reklama

  • Square Enix odkládá vydání Final Fantasy XIV: Endwalker
  • Dosud největší rozšíření dorazí na PC i PlayStation s dvoutýdenním zpožděním

Navázání na příběhové události dodatku Shadowbringers, jenž vyšel předloni v červenci, se nově uskuteční až 7. prosince. Uzavření desetiletého dějství sledující příběh Zodiark a Hydaelyn bude tak naštěstí odloženo pouze o chvíli. Jako jistou formu náplasti na nutnost delšího čekání mohou hráči nejhranějšího MMORPG současnosti využít i traileru, skrze nějž bylo odložení komunikováno.

Endwalker přinese kromě slibovaného uzavření déletrvajícího děje taktéž změnu jednotlivých povolání, stejně jako přítomnost dvou dalších – Sage a Reapera. Vedle nich dojde i na představení množství lokací, v čele s návštěvou Měsíce, novou sérii raidů či možnost zabřednout do vědění (loru) celého světa. 

Za toto vše je ovšem potřeba připravit se na patřičné zaplnění disku. Jak už bylo dříve sdíleno, Endwalker představuje dosud největší rozšíření pro Final Fantasy XIV, a jako takové si spolu se základní hrou vybere z úložného prostoru vašeho PC okolo 80 GB.

Kromě počítačů zamíří nejnovější expanze souběžně i na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama