Filmové zpracování Super Maria obsadí do hlavní role Chrise Pratta. Nebude chybět ani Jack Black
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové zpracování Super Maria obsadí do hlavní role Chrise Pratta. Nebude chybět ani Jack Black

Filmové zpracování Super Maria obsadí do hlavní role Chrise Pratta. Nebude chybět ani Jack Black

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 9. 2021 11:50 1

Ačkoli těžiště Maria leží i po 35 letech existence stále ve světě videoher, propagování populárního údržbáře lze docílit mnoha cestami, třeba filmem. Právě touto cestou se Nintendo vydalo už před časem, když v září loňského roku vypustilo zprávu, že chystá animovaný film na motiv Super Maria. Kdo přesně se ale ve snímku objeví, zůstávalo prozatím skryto.

Reklama

  • Film Super Mario oznamuje seznam hlavních herců
  • Kromě Chrise Pratta v roli Maria se objeví i Jack Black v roli Bowesera

Už zkraje textu je třeba stočit pozornost na zajímavé složení hereckého týmu. Roli Maria si na bedra nakonec vzal přední představitel Jurského světa a postavy Starlorda z MCU Chris Pratt. Princeznu Peach si připíše herečka Anya Taylor-Joy, zatímco Luigiho neplechu doprovodí hlas Charlieho Daye. Donkey Kongova neposedná povaha se spojí s hlasem Setha Rogena, kdežto postavu Bowsera ztvární populární herec Jack Black, s nímž se setkáme i ve filmu Borderlands jako dabérem Claptrapa.

Produkce celovečerního filmu, o jehož spolufinancování se dělí Nintendo se studiem Illumination, je řízeno dvojicí kreativců: Aaronem Horvathem a Michaelem Jelenicem. Za jeho scénář zodpovídá podle posledních informací scénárista snímku The Lego Movie 2, Matthew Fogel.

Zakladatel studia Illumination Chris Meledandri už dříve nadnesl, že snímek, na němž se mimo jiné podílí i legendární tvůrce Maria Šigeru Mijamoto, není zamýšlen jako prostá propagace licence, ale spíše jako cesta jak oslovit širší pole zájemců. Zdali se to skutečně povede, zjistíme už koncem příštího roku, až adaptace vstoupí do kin 21. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama