Filmové zpracování Ghost of Tsushima našlo svého scénáristu
i Zdroj: PlayStation Studios / Sucker Punch
Ghost of Tsushima Novinka Filmové zpracování Ghost of Tsushima našlo svého scénáristu

Filmové zpracování Ghost of Tsushima našlo svého scénáristu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 4. 2022 08:30

Minulé jaro jsme se v krátkosti dozvěděli, kdo obstará režírování filmu Ghost of Tsushima, nyní víme i to, kdo sepíše jeho příběh. Magazín Deadline, jenž se o televizních adaptacích videoher vyjadřuje pravidelně, upozornil, že své jméno k chystanému snímku připojí scénárista Takashi Doscher.

Reklama

  • Film Ghost of Tsushima představuje svého scénáristu
  • O načrtnutí děje cušimského ostrova se postará Takashi Doscher

Dosavadní tvorba příchozího umělce sahá ke sportovnímu dokumentu A Fighting Chance či sci-fi a fantasy dramatům Still a Jediná. Z loňského března dále plyne, že převyprávění tragického osudu Džina Sakaje zajistí na stříbrném plátně režisér trilogie Johna Wicka, Chad Stahelski, a to ve spolupráci se společností 87Eleven Entertainment a PlayStation Productions. Samotní tvůrci ze studia Sucker Punch se na filmu dle dosavadních zpráv angažují hlavně v rámci výkonné produkce.

Režisér Wicka tvoří film Ghost of Tsushima
i Zdroj: Hrej.cz

Režisér Wicka tvoří film Ghost of Tsushima

Příběh Jina Sakaie a ostrova Cušima se podívá i na stříbrné plátno. O zfilmování hry Ghost of Tsushima, která sama o sobě…

26. 3. 2021 09:59

I přes rostoucí počet detailů se redaktoři Deadline nechávají slyšet, že návštěvu kinosálů máme čekat spíše k pozdějším datu. Jak poznamenávají, film má být nyní teprve na začátku vývoje, čemuž odpovídá i neuvedení jakéhokoli data, kdy bychom jej mohli čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama