Filmově laděné DLC pro Jurassic World Evolution 2 přináší nové výzvy i dinosaury
i Zdroj: Tisková zpráva
Jurassic World Evolution 2 Novinka Filmově laděné DLC pro Jurassic World Evolution 2 přináší nové výzvy i dinosaury

Filmově laděné DLC pro Jurassic World Evolution 2 přináší nové výzvy i dinosaury

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2022 11:31

Zatímco se v kinosálech po celém světě už pošesté prohánějí tyranosauři, velociraptoři i zoufalí lidé bojující o přežití, značku Jurassic World těží i herní svět. Aktuální titul Jurassic World Evolution 2 britského studia Frontier konečně přinesl dříve oznámené DLC Dominion Biosyn, navazující právě na nejnovější filmové pokračování.

Reklama

  • Vychází DLC Biosyn Expansion pro Jurassic World Evolution 2
  • To navazuje na aktuální filmový Jurský svět
  • Přináší nové výzvy, kampaň, dinosaury, možnosti i skiny

Snímek v České republice distribuovaný jako Jurský svět: Nadvláda zamířil do kin minulý týden. Herní doprovod se mírně opozdil. Budovatelskou strategii z loňského listopadu ale obohatil o porci nového, velmi zajímavého obsahu. Hlavní doménou Dominion Biosyn Expansion je nová příběhová kampaň s postavami z filmu. Do svých rolí se tedy vrací Sam Neill, Laura Dern i Bryce Dallas Howard. V rámci příběhu musí hráči vybudovat nová výzkumná zařízení společnosti Biosyn a ze zpustošených lesů vytvořit ráj pro prehistorická stvoření.

V režimu Chaos Theory znovu přijdou na řadu dnes stále oblíbenější scenáře “co by kdyby”. Na ranči v pohoří Sierra Nevada musí hráči spolupracovat s Chrisem Prattem (respektive filmovým hrdinou Owenem Gradym) a pečovat o dinosauří svěřence, cíl místních pytláků. Pro tyto potřeby do hry míří několik nových hratelnostních mechanismů včetně možnosti nahánět stáda nebo budovat obranné stavby včetně strážních věží.

Samozřejmostí je paleta úplně nových dinosaurů. Zaujme opeřený dravec Pyroraptor i Therizinosaurus s obřími drápy na předních prackách, který i přes svůj děsivý zjev patří k býložravým druhům. Do trochu jiné kategorie patří dravý Dimetrodon, který však navzdory podobě nepatří mezi dinosaury, a ptakoještěr Quetzalcoatlus, dost možná největší létající stvoření v historii Země.

Bonusem jsou pak nové skiny pro již přítomné dinosaury. Vedle DLC zároveň přichází bezplatný update s dílčími vylepšeními původní hry.

Dominion Biosyn Expansion vychází na všechny dostupné platformy s cenovkou 529 korun. Zároveň existuje varianta zvýhodněného balíčku s původní hrou za 1486 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama