Filmová značka Zombieland zavítá v portu i na PS VR 2. Nabídne kompletně předělanou grafiku i nový obsah
i Zdroj: XR Games
Novinka Filmová značka Zombieland zavítá v portu i na PS VR 2. Nabídne kompletně předělanou grafiku i nový obsah

Filmová značka Zombieland zavítá v portu i na PS VR 2. Nabídne kompletně předělanou grafiku i nový obsah

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 1. 2023 11:10

Mezi více než 30 hrami, které 22. února vyjdou s PS VR 2, najdeme i starší adaptaci Zombielandu. Vývojář XR Games, který hru původně vytvořil pro PS VR a další dobové headsety, oznámil, že Zombieland VR: Headshot Fever bude nově portováno i na PS VR2, a to 4K při 90 fps.

Reklama

  • Zombieland VR: Headshot Fever se dočká portu pro PS VR 2
  • Titul vyjde na již launch headsetu a přinese vylepšenou grafiku i rozšířený obsah

Nová verze, která se nazývá Zombieland Headshot Fever Reloaded, vyjde hráče na 25 dolarů, přičemž možnost upgradu nebyla zatím komentována. 

Technicky titul slibuje přepracované nasvícení, animace, fyziku i výtvarný styl ve styl cel-shadu. Chybět prý nebude ale ani jiný vylepšený pocit z držení zbraní. V rámci hratelnosti autoři totiž do hry integrovali i haptickou odezvu, stejně jako adaptivní triggery. 

Funkce eyetrack, která u PS VR 2 patří mezi jedny z devíz, bude také využita, a to pro sledování okolí. Autoři avizují, že díky přidané funkci bude pro hráče mnohem snazší sledovat pohyby hord, přičemž hromady zombie půjde i vytušit díky novým vibracím headsetu.

Ačkoli by se tak mohlo zdát, změny však nejsou pouze technické. Hráči, kteří již hru hráli, mohou např. očekávat přidané příběhové mise i lokace. Dodatečně se lze ale zaměřit i novinky, které jsou spíše menší. Autoři totiž hovoří mimo jiné i o dalších výzvách typu Gun Range; novém in-game hubu; další várce zbraní, perků i skinů; a upravení systému progrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama