FIFA Mobile má dostat klíčová vylepšení. Přijde obsah k MS v Kataru a vylepšené přihrávky
i Zdroj: Footy.com / Flickr
Mobilní hraní Novinka FIFA Mobile má dostat klíčová vylepšení. Přijde obsah k MS v Kataru a vylepšené přihrávky

FIFA Mobile má dostat klíčová vylepšení. Přijde obsah k MS v Kataru a vylepšené přihrávky

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 10. 2022 08:00

Zatímco horká novinka FIFA 23 dostává od hráčů z celého světa “kartáč”, mobilní derivát FIFA Mobile se těší čilé popularitě. Tvůrci oznámili novinky pro novou výroční aktualizaci mobilní verze a hráči se mají na co těšit.

Reklama

  • FIFA Mobile má dostat do konce roku řadu zajímavých vylepšení
  • Kupříkladu speciální kartičky s hráči z Ligy mistrů, dorazí i obsah laděný do MS v Kataru
  • Uzavřená beta verze pak nastíní nový systém “pokročilých přihrávek”

V první řadě by mělo dojít k zpříjemnění gameplaye a opravy režimu kariéry, který hráčům dlouhodobě přidělává vrásky na čele. Přislíbena byla i vylepšení týkající se matchmakingu pro online zápasy nebo Ultimate Team.

Nyní ale již k obsahovým novinkám, které vývojáři zmínili ve svém postu na blogu answers.ea.com. První z nich se pojí s evropskými klubovými soutěžemi Liga mistrů UEFA, Evropská liga UEFA a také Konferenční liga UEFA.

Hráči FIFA Mobile dostanou možnost získat speciální kartičky s hráči do svého Ultimate Teamu. Tyto kartičky budou vzácné a bude je možné získat jen během speciálního eventu. Půjde samozřejmě o vybrané hráče z klíčovým týmů hrajících zmíněné soutěže.

Zároveň EA odhalilo, že další velký event bude následovat v průběhu prosince a půjde o událost k Mistrovství světě 2022 v Kataru. K tomu, jaké kontury ponese obsah zamýšlený pro tento fotbalový svátek, zatím nemáme žádné indicie.

Ještě jednu novinku však hráči mobilní FIFA přece jen vyhlížejí. Hovoří se o funkci “Advanced Passing”, jakési vylepšené přihrávky. EA se o ní zmiňuje jen letmo, mluví spíše o speciální beta verzi nové FIFA Mobile, která bude probíhat ještě letos v Indii a Kanadě. Tam si pravděpodobně vyzkouší zajímavé novinky, které pak přinese do volně dostupné hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama