FIFA 23 v úterý zamíří do katalogu EA Play a Game Pass Ultimate
i Zdroj: EA Sports / FIFA 23 press kit
FIFA 23 Novinka FIFA 23 v úterý zamíří do katalogu EA Play a Game Pass Ultimate

FIFA 23 v úterý zamíří do katalogu EA Play a Game Pass Ultimate

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 5. 2023 13:23

Společnost EA Sports potvrdila, že v úterý 16. května konečně dopraví fotbalovou simulaci FIFA 23 do neomezené varianty katalogu předplatného EA Play a potažmo tedy i do předplatného Game Pass Ultimate.

Reklama

  • Vault EA Play a Game Passu rozšíří FIFA 23 
  • Předplatitelé se dočkají v úterý 16. května

Hru jste si s předplatnými dosud mohli jen vyzkoušet s desetihodinovým limitem. Aktuální ročník se ale tradičně po pár měsících konečně otevírá předplatitelům i bez omezení. Tentokrát se fotbálek uvolnil o něco dříve. Například loni jsme museli na plnotučnou FIFA 22 počkat až na konec června.

Magazín Eurogamer připomíná, že je FIFA 23 opět obrovsky úspěšným pokračováním značky a už po šesti měsících prodeje dokázala překonat předchozí ročník. Konkrétní data neznáme, víme ale, že samotná FIFA za poslední čtvrtletí vynesla EA o 31 % víc peněz, než za stejné období před rokem. Pro vydavatelství jde o obrovsky lukrativní podnik, především díky populárnímu režimu FIFA Ultimate Team protkanému mikrotransakcemi.

Zároveň jde ale o poslední titul série, který ponese název fotbalové asociace. Od letošního podzimu už budou virtuální fotbalisté zapínat tituly s logem EA Sports FC. FIFA chystá vlastní licencované hry. Více informací se máme dočkat v červenci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama