FIFA 23 na Switchi je prý opět špatný, recyklovaný vtip
i Zdroj: EA
FIFA 23 Novinka FIFA 23 na Switchi je prý opět špatný, recyklovaný vtip

FIFA 23 na Switchi je prý opět špatný, recyklovaný vtip

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 9. 2022 16:26 2

Právě dnes oficiálně vychází nový ročník virtuálního fotbalu FIFA, s číslovkou 23, vůbec naposledy s názvem mezinárodní fotbalové asociace. Na konzolích jde o velkou událost pro všechny fanoušky a recenzi už pilně chystáme i my. FIFA ale už čtyři roky vychází i na handheldovém Switchi, kde… inu, nedosahuje kvalit velkých konzolí.

Reklama

  • FIFA 23 vyšla i na Switchi
  • Potřetí v řadě jde o úplně stejnou hru jako loni
  • IGN to v recenzi označuje za sprosté dojení peněz

Konkrétně ji zde EA Sports označuje jako “Legacy Edition”. Hra obsahuje pouze aktualizaci soupisek a kosmetických prvků jako jsou dresy, jinak ale už od roku 2018 nedoznala absolutně žádných změn a stále běží na technologickém základu Ignite, který poháněl hlavní verze série do ročníku 16. Také oproti klasickým verzím nabízí omezené herní možnosti.

“Herní prvky ani režimy se nijak nezmění, odpovídat budou těm z FIFA 22 pro Nintendo Switch bez jakýchkoli novinek a velkých vylepšení v oblasti hratelnosti oproti FIFA 22 Legacy Edition,” uvádí přímo oficiální popisek distribuce (převzato z obchodu Xzone).

První recenzi jako každý rok přinesl magazín IGN, který v době vydání FIFA 20 na protest proti recyklaci hry vydal stejnou recenzi, jako rok předtím, jen s přepsanými číslovkami. Tentokrát už vznikl text nový, redaktor Simon Cardy ale prostoru využil pro to, aby se zamyslel nad tím, že už potřetí za sebou vyšla na konzoli prakticky identická hra, jen s jiným obalem. Také se zamýšlí, zda příští rok vyjde opět stejný produkt, jen s pozměněným názvem EA Sports FC 24 Legacy Edition.

Titul je k dispozici za sníženou cenu 999 korun. Pokud ale nejste opravdu hardcore fanoušci FIFA na Switch, jeho koupi vám doporučit nemůžeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama