FIFA 23 hlásí nejúspěšnější start v historii značky, během prvního týdne si hra připsala více než 10 milionů hráčů
i Zdroj: EA
Novinka FIFA 23 hlásí nejúspěšnější start v historii značky, během prvního týdne si hra připsala více než 10 milionů hráčů

FIFA 23 hlásí nejúspěšnější start v historii značky, během prvního týdne si hra připsala více než 10 milionů hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 10. 2022 10:21

Letošní ročník FIFA 23, který značí vůbec poslední vstup do fotbalové série FIFA tvořené pod hlavičkou EA, slaví obrovský úspěch. Během pouhého prvního týdne od vydání totiž značka přilákala více než 10,3 milionů hráčů, čímž se poslední přídavek do série stal vůbec tím nejúspěšnějším.

Reklama
Reklama

  • FIFA 23 je nejúspěšnějším titulem v historii značky, minimálně co se vydání týče
  • Hra přilákala během prvního týdne 10 milionů hráčů

K porovnání můžeme použít FIFA 22, které během prvních 10 dnů přilákalo o více než milion hráčů méně. „Odezva našich fanoušků je neskutečná a jsme nadšení, že se naše komunita, hrající se svými oblíbenými týmy a hráči ve FIFA 23, rozrostla na rekordní počet,“ tvrdí generální manažer EA Sports Nicholas Wlodyka. 

Fotbalová série tak očividně stále nedosáhla svého vrcholu a hráči po napínavých zápasech stále touží. Je pak otázkou, jak může sérii ublížit chystaná změna jména, která přišla po nepříliš přátelskému rozkolu mezi EA a asociací FIFA. Nakonec i my jsme letošní ročník hodnotili pozitivně, na trávník se podíval Miroslav Václavík.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama