FIFA 23 dostává nálož nových obličejů pro hráče. Dočkal se i slovenský reprezentant
i Zdroj: EA Sports / FIFA 22 press kit
FIFA 23 Novinka FIFA 23 dostává nálož nových obličejů pro hráče. Dočkal se i slovenský reprezentant

FIFA 23 dostává nálož nových obličejů pro hráče. Dočkal se i slovenský reprezentant

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 1. 2023 10:00 1

Fotbalový simulátor od EA Sports jménem FIFA 23 směřuje ke konci prvního poločasu, řečeno fotbalovou hantýrkou. V rámci poslední aktualizace přibylo 81 nových obličejů pro hráče a trenéry, což je možná poslední podobná nálož obličejů do hry.

Reklama
Reklama

  • FIFA 23 dostala v updatu 81 nových obličejů pro hráče
  • Oskenována byla část hráčů z anglické ligy, kupříkladu Arsenal
  • Pravděpodobně jde o poslední velkou aktualizaci obličejových skenů

Jak známo, fotbalová série FIFA se většinou od svého zářijového či říjnového vydání vyvíjí až někdy do ledna, protože v prosinci je tradičně vydáván update s množstvím obsahu, které by s trochou štěstí mohlo být již v původní hře; většinou jde o nové obličeje pro dříve přehlížené hráče.

Právě v těchto dnech přichází na PC, nové i staré konzole aktualizace označovaná jako Title Update 6. Ta přináší dílčí vylepšení hratelnosti, opravu chyb, ale hlavně: aktualizace soupisek po mistrovství světa a také nálož nových obličejů.

Je jich hned 81 a dostalo se konečně na hvězdy typu Darwin Núñez z Liverpoolu, Conor Gallagher z Chelsea nebo trenéra Nottinghamu Forrest, Steva Coopera. Více obličejů pro hráč obdržel také aktuálně vedoucí tým anglické Premier League – Arsenal. Skutečný naskenovaný obličej má nyní Takehiro Tomijasu, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Albert Sambi Lokonga a také mladý útočník Marquinhos.

Kompletní seznam nových či updatovaných obličejů zveřejnil twitterový profil @xAranaktu. Kromě již zmíněných se dostalo také na slovenského reprezentanta Marka Rodáka, který aktuálně hájí tři tyče v londýnském klubu Fulham FC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama