FC Barcelona ohlašuje divizi League of Legends, reprezentovat jí bude i Čech
i Zdroj: Hrej.cz
League of Legends Novinka FC Barcelona ohlašuje divizi League of Legends, reprezentovat jí bude i Čech

FC Barcelona ohlašuje divizi League of Legends, reprezentovat jí bude i Čech

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 12. 2021 12:57

Esport je obrovským lákadlem i pro kluby, které se dosud věnovaly především klasickým sportům. Do progamingových lig se tak vydala už spousta atletických velkoklubů včetně například Schalke, PSG, Bayernu Mnichov i FC Barcelony – její nová divize League of Legends je ale úspěchem i pro českou esportovou scénu.

Reklama

  • Fotbalový klub FC Barcelona zakládá divizi League of Legends
  • V ní se ukáže i český hráč Dreedy

Do jejích řad totiž zamíří český hráč Jakub „Dreedy“ Viceník, který v roli topu doplní Bulhary LeBrona a twohoyrze v jungle, respektive midu, Brita Deadlyho na pozici ADC a Švýcara Luckyho na pozici podpory. Katalánský tým svůj mezinárodní ansámbl pompézně představil na speciálním streamu věnovanému právě novému mužstvu pro League of Legends.

FC Barcelona vstoupila do esportového světa už v roce 2019, překvapivě ale dodnes nemá divizi FIFA – prvotinou klubu známého především pro svůj veleúspěšný fotbalový tým byl závodní titul Rocket League následovaný PES. Samotný Viceník se profesionálnímu hraní věnuje už od roku 2017, od té doby se posouval z české scény až na tu světovou. Naposledy sloužil v řadách UCAM Esports Club.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama