Fanouškovský výtvor chce být jako mobilní NieR Automata. Raději jej ale nezkoušejte
i Zdroj: Hrej.cz
Mobilní hraní Nier Automata Novinka Fanouškovský výtvor chce být jako mobilní NieR Automata. Raději jej ale nezkoušejte

Fanouškovský výtvor chce být jako mobilní NieR Automata. Raději jej ale nezkoušejte

Jakub Fišer

Jakub Fišer

1. 8. 2022 13:40

Když se k mobilnímu portu nějaké oblíbené hry nemají samotní vývojáři, dají se do práce hráči. Někdy vznikají opravdu impozantní fanouškovské předělávky. Stejným případem je i fanouškovská mobilní hra na motivy NieR Automata.

Reklama

  • Na Redditu se objevila fanouškovská mobilní předělávka NieR Automata
  • Grafika vypadá skvostně, ovládání také, zamrzí ale neodladěný soubojový systém
  • Dle několika uživatelů ale může jít o podvod, hráči se mají mít na pozoru

Na síti Reddit se objevilo video mobilní hry, která až nápadně připomíná velký titul z konzolí a PC jménem NieR Automata. Japonské sci-fi RPG mapující souboj lidí a mimozemských robotů vyšel již v roce 2017 a to postupně na PlayStation 4, PC, Xbox One, letos i na Nintendo Switch.

Jak to ale vypadá, někomu chyběla i mobilní verze. Uživatel diskuzního fóra Reddit u/Adorable_Signature68 publikoval video hry na motivy NieR Automata v enginu Unreal. Hra vypadá výborně, běží plynule a na záznamu obrazovky je patrné i ovládání pomocí softwarových tlačítek. Jediným diskutovaným tématem je však soubojový systém, který se v plné parádě – jak jej můžete znát z her od Platinum Games – nepodařilo přenést.

Splněný sen všech hráčů? Na mobilní telefony má zamířit ikonická střílečka Team Fortress 2
i Zdroj: ItzVladik

Splněný sen všech hráčů? Na mobilní telefony má zamířit ikonická střílečka Team Fortress 2

Migrace velkých titulů z PC a konzolí na mobily potkala v posledních letech třeba PUBG, Fortnite nebo neposledněji i Apex…

27. 7. 2022 10:10

Objevily se však i obavy ohledně toho, aby nešlo jen o způsob, jak nalákat fanoušky herní série na podvod. Dle uživatele u/NovembrineWaltz toto video totiž cirkuluje po internetu již několik let. Hráčům se nedoporučuje titul stahovat, může jít skutečně o podvod, trojského koně, který do vašeho telefonu pošle malware.

Vzhledem k tomu, že nikdo neví, jak moc bezpečné je (nebo není) z neznámých zdrojů .APK soubor s hrou stahovat, podstupují hráči tento experiment na nebezpeční vlastního smartphonu a dat v něm.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama