Fanouškovský remake v Unreal Engine ukazuje Chrise Pratta jako Super Maria
i Zdroj: Gage Skidmore / Wikimedia Commons
Kuriozity Novinka Fanouškovský remake v Unreal Engine ukazuje Chrise Pratta jako Super Maria

Fanouškovský remake v Unreal Engine ukazuje Chrise Pratta jako Super Maria

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 9. 2022 09:17

Fanoušci filmových adaptací herních sérií se už delší dobu těší na chystaný animovaný film Super Mario v hlavní roli s Chrisem Prattem. Čekání si rozhodl zkrátit jistý nadšenec, vytvářející “fotorealistický” remake Super Mario Bros. v Unreal Engine.

Reklama
Reklama

  • Fanoušek vytváří remake Super Mario Bros. v Unreal Engine s Chrisem Prattem

Úsměvný první trailer ukazuje Chrise Pratta v typickém instalatérském obleku s červenou kšiltovkou a bílými rukavicemi při procházení taktéž fotorealistického světa inspirovaného prvky Super Mario. Postava tak používá warpovací potrubí, bojuje s nepřáteli a na první pohled realistický výjev kontrastuje s původními zvuky.

Autor dále plánuje do role Bowsera obsadit dalšího známého herce, Jacka Blacka. “Jsem dlouholetý fanoušek Nintenda a moc se těším na animovaný film Super Mario od Ilumination. Takže jsem se rozhodl vytvořit takový fanouškovský projekt, zatímco čekáme na první oficiální trailer. Ale pak mě začalo zajímat, jak by to vypadalo, kdyby se Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black a Keegan-Michael Key objevili jako skutečné postavy v realistickém Království hub. To znělo jako vážně zábavná představa, a proto se pokouším o vývoj hry. Nemám žádné zkušenosti s vývojem, učím se s Unreal Enginem od základů a postupně se snažím pochopit všechno co jde, abych vytvořil skutečně zábavnou akční hru,” vysvětluje svou motivaci autor, vystupující na YouTube pod přezdívkou Re-Imagined Games.

Otázkou zůstává, jak dlouho bude moct na projektu pracovat. Nintendo je totiž známé velmi nepřátelským postojem k jakékoliv fanouškovské tvorbě a očekáváme, že tvůrci brzy na dveře zaklepou právníci japonské firmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama