Fanouškovské pokračování Dark Souls si vyzkoušíme už v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Dark Souls Remastered Novinka Fanouškovské pokračování Dark Souls si vyzkoušíme už v prosinci

Fanouškovské pokračování Dark Souls si vyzkoušíme už v prosinci

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 6. 2021 09:45

Modifikace Dark Souls: Nightfall pro remaster prvního dílu uctí odkaz FromSoftu na sklonku letošního roku. Přesně měsíc před vydáním Elden Ringu si tak budeme moci ještě jednou připomenout úvod nejslavnější série japonského studia, a to rovnou prostřednictvím nových lokací a příběhu.

Reklama

  • Fanouškovská modifikace Dark Souls: Nightfall naváže na příběh prvního dílu
  • Vydání se dočkáme 21. prosince, tedy přesně měsíc před vydáním Elden Ringu

Přímé pokračování prvních Dark Souls vznikající z pera komunitních nadšenců od roku 2019 nabídne vedle navázání děje a dabingu postav i značné přepracování soubojového systému. Namísto těžkopádného a z dnešního pohledu až nemotorného pohybu bude tak hráčská postava o něco svižnější a její ovládání zase o kus preciznější. 

Samozřejmostí bude také představení nových typů předmětů, jež nám (snad) dopomohou překonat nástrahy, které si na nás autoři přichystali. Při jejich vytváření se nechali vedle značek FromSoftu inspirovat i takovými hrami, jako je The Legend of Zelda: Majora's Mask. O zábavu by proto mělo být skutečně postaráno.

Podobně jako původní hra, i neoficiální nástupce nás uvrhne úvodem do prostředí neutěšeného panství Undead Asylum. Odtud budou naše následné kroky nicméně už docela jiné, a namísto havraních spárů tak zamíříme rovnou do finálního kolbiště Lorda Gwyna.

Modifikaci budete moci vyzkoušet od 21. prosince letošního roku, přičemž jedinou podmínkou je vlastnictví PC verze remasteru prvního dílu. Pro původní verzi modifikace funkční není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama