Fanoušci PlayStationu vyhrožují novináři zmlácením a smrtí. Hře God of War Ragnarök udělil “nízké hodnocení”
i Zdroj: Santa Monica Studio / Ragnarök press kit
God of War Ragnarök Novinka Fanoušci PlayStationu vyhrožují novináři zmlácením a smrtí. Hře God of War Ragnarök udělil “nízké hodnocení”

Fanoušci PlayStationu vyhrožují novináři zmlácením a smrtí. Hře God of War Ragnarök udělil “nízké hodnocení”

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 11. 2022 11:45 5

Psát recenze na hry rozhodně není tak jednoduché, jak to vypadá. Tím spíš, když vám za váš text fanoušci té či oné hry vyhrožují smrtí. Své o tom ví korejský recenzent serveru IGN, který si “dovolil” God of War Ragnarök udělit známku 6 z 10.

Reklama
Reklama

  • Korejský novinář IGN obdržel výhružky smrtí po sepsání recenze God of War Ragnarök
  • Hře udělil průměrné skóre 6 z 10, postěžoval si na ohranou rodičovskou zápletku
  • Ragnarök vychází již 9. listopadu na PlayStation 4 a 5

Nový díl severské série God of War s podtitulem Ragnarök je aktuálně žhavým tématem. Hra vychází již tuto středu 9. listopadu a od minulého pátku se objevují recenze profesionálních herních novinářů. Sluší se zmínit, že většinou si titul odnáší velmi dobré hodnocení – v naší recenzi dostal plný počet bodů 10 z 10.

Recenze - God of War Ragnarök je fenomenální epos posouvající hranice
i Zdroj: Tadeáš Pepř / Hrej.cz

Recenze - God of War Ragnarök je fenomenální epos posouvající hranice

3. 11. 2022 17:00
15

Po čtyřech letech se vrací bůh války Kratos a jeho syn Atreus, aby ukončili své putování severskou mytologií. Jde o stejnou…

Ne každý recenzent byl však z nového počinu Sony Santa Monica tak nadšený. Bae Sang Hyun, novinář jihokorejské buňky IGN, sepsal recenzi na Ragnarök v patřičně kritičtějším duchu a na závěr udělil známku 6 z 10. Hra je podle jeho slov “v pohodě”, nicméně stále se opírá o nudnou rodičovskou zápletku a spíše než plnohodnotnou hru připomíná DLC k původnímu God of War z roku 2018.

“Hra se až nezdravě opírá o svého předchůdce a zastavuje se těsně před branami neúspěchu,” napsal ve verdiktu k Ragnaröku Bae Sang Hyun. Reakce na sebe však nenechala dlouho čekat.

Na svém twitterovém profilu zveřejnil několik zpráv, zřejmě od fanoušků PlayStationu, kterých se ostrá recenze dotkla. Vyhrožují mu zmlácením i zabitím: “Kdybych tě tu měl, zmlátím tě tak, že bys takovou sra**u ani nenapsal. Zabiju tě,” napsal jeden zoufalec.

Jak uvádí na svou obranu korejský novinář na Twitteru – nezáleží na tom, jakou známku ta která hra v recenzích obdrží. Důležité je, aby si sami hráči udělali na hru názor a podle toho si ji také užili. Co myslíte?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama