Fallout 76 se po dvou letech vzdá svého battle royale režimu Nuclear Winter
i Zdroj: Hrej.cz
Fallout 76 Novinka Fallout 76 se po dvou letech vzdá svého battle royale režimu Nuclear Winter

Fallout 76 se po dvou letech vzdá svého battle royale režimu Nuclear Winter

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 6. 2021 16:35

Nejnovější blogový příspěvek společnosti Bethesda ještě před oficiálním zahájením letošní E3 krátce informuje hráče o budoucnosti Falloutu 76. Nukleární válkou zvrásněná tvář Země se v září letošního roku definitivně rozloučí s battle royale režimem Nuclear Winter. Hlavní příčinou – jak už asi sami uhádnete – je trvale klesající počet hráčů.

Reklama

  • Fallout 76 přijde během letošního září o battle royale režim Nuclear Winter
  • Bethesda jeho odstřižení odůvodnila nízkým počtem hráčů a obtížnou udržitelností vícero herních režimů

Ve svém oficiálním stanovisku se Bethesda otevřeně vyjádřila, že vnímala jako dlouhodobě neudržitelné podporovat Nuclear Winter vedle úspěšnějšího Adventure Mode. I právě z tohoto důvodu se nakonec rozhodla k jeho odstřižení po více než dvou letech existence a směřování další pozornosti k rozšiřování zbylého obsahu.

Aby toho nebylo málo, z vyznění celého příspěvku je navíc výrazně cítit, že k onomu rozhovoru o obsahu pro Fallout 76 může k naší, ale i vaší (ne)libosti dojít už tuto neděli na E3 konferenci Microsoftu – ostatně, právě na E3 2019 byl Nuclear Winter oficiálně spuštěn.

A co odchod zmíněného režimu znamená pro samotné hráče? Inu, kromě očividné možnosti hraní až do blíže nespecifikovaného zářijového data mohou všichni jeho hráči očekávat virtuální odměnu ve formě Perk Coins pro Adventure Mode. Jejich obdržení není navíc vázáno na strávenou herní dobu, díky čemuž mohou svůj dárek očekávat i ti, kteří režim spustili pouze jednou. Jediné, co se v tomto případě liší, je tak pouze dosažené množství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama