Fallout 76 je teď úplně zdarma. Pokud si chcete zahrát, není nač čekat
i Zdroj: Bethesda / Fallout 76 press kit
Fallout 76 Novinka Fallout 76 je teď úplně zdarma. Pokud si chcete zahrát, není nač čekat

Fallout 76 je teď úplně zdarma. Pokud si chcete zahrát, není nač čekat

Jakub Fišer

Jakub Fišer

4. 10. 2022 15:10

Videoherní série Fallout od společnosti Bethesda slaví tento měsíc 25. narozeniny a při té příležitosti se rozhodla nabídnout všem fanouškům výborný dárek – bezplatný přístup do nejnovějšího Falloutu.

Reklama

  • Fallout oslavuje 25 let, přináší proto řadu výhod pro hráče
  • Tou hlavní je možnost zahrát si tento týden Fallout 76 zadarmo
  • K mání bude ale již brzy také nová aktualizace pro mobilní Fallout Shelter

Fallout dle slov svých vývojářů oslavuje celý měsíc, protože právě v říjnu 1997 spatřil světlo světa první díl z ikonické post-apokalyptické série. Proto se bude celý říjen oslavovat. Bethesda láká na to, ať jsou hráči v pozoru – k mání totiž budou hry zdarma, slevy i speciální obsah do her.

A první bezplatný přístup startuje hned dnes, tedy 4. října. Ode dnešního dne, až do příštího úterý 11. října si můžete zadarmo vyzkoušet Fallout 76, online multiplayerové RPG z post-apo světa, a to včetně nejnovějšího rozšíření The Pitt.

Titul by měl být zdarma pro všechny platformy, tedy PC, Xbox One i PlayStation 4. K registraci ale potřebujete účet na Bethesda.net.

Zároveň, hráči s předplatným Amazon Prime Gaming si mohou Fallout 76 již nyní zahrát zcela zdarma až do 1. listopadu, a to jen ti na PC / Windows. Učinit tak můžete na webu Amazon Prime Gaming.

A myslelo se i na mobilní hráče – Fallout Shelter dostane po 4 letech velkou aktualizaci, která přidá zbrusu nový obsah. O novinkách pro svou mobilní hru bude Bethesda ještě informovat na sociálních sítích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama