Fall Guys přechází na free-to-play a nabídnou kompletní meziplatformní multiplayer
i Zdroj: Steam / Fall Guys
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys přechází na free-to-play a nabídnou kompletní meziplatformní multiplayer

Fall Guys přechází na free-to-play a nabídnou kompletní meziplatformní multiplayer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 5. 2022 21:21

Multiplayerový hit Fall Guys projde s novou aktualizací zatím asi největšími změnami. Hra totiž konečně dorazí i na platformy, kde dosud chyběla, a navíc bude free-to-play s kompletní podporou meziplatformního multiplayeru.

Reklama

  • Multiplayerový hit Fall Guys přechází na model free-to-play
  • Vyjde na všech platformách s kompletním crossplayem
  • Dočkáme se 21. června

Konkrétně se tak stane 21. června, kdy uběhané fazole vletí i na poslední dvě generace Xboxů, PlayStation 5, Nintendo Switch a Epic Games Store. Hráči, kteří už Fall Guys vlastní na současných platformách, se dočkají alespoň speciálního Legacy Packu, ve kterém jsou obsaženy kosmetické předměty a první připravovaný zpoplatněný battle pass.

Právě zpoplatněné battle passy budou novou hlavní metodou financování projektu. Pro nákup bude sloužit nová prémiová měna Show-Bucks, nicméně zatím neznáme její pořizovací ceny. Úplná změna finančního modelu také restartovala současnou posloupnost sezón, Fall Guys tedy znovu začnou od první sezóny “Season 1: Free For All”.

Chytit se tím pádem můžou i majitelé Xboxů, Switche nebo PlayStationu 5. Variabilita komunity bude navíc doslova maximální. V jednom zápase se můžou sejít hráči ze všech podporovaných platforem a vychutnat si vzniklý chaos. Nezávisle na platformě se také můžete přihlašovat ke svému účtu a pokračovat v postupu. V praxi tedy můžete například po odchodu z domu, kde jste hráli na PlayStationu, vytáhnout Switch a v hromadné dopravě ještě párkrát zkusit štěstí v dalších zápasech.

Fall Guys: Ultimate Knockout vyšlo v srpnu roku 2020 a pobláznilo herní komunitu. V dobové recenzi David hodnotil čtyřkou dle tehdejší pětistupňové škály.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama