EVE Online letos oslaví už 20 let. Těšit se můžete na dvě letošní rozšíření a přímou integraci Excelu
i Zdroj: CCP Games
EVE Online Novinka EVE Online letos oslaví už 20 let. Těšit se můžete na dvě letošní rozšíření a přímou integraci Excelu

EVE Online letos oslaví už 20 let. Těšit se můžete na dvě letošní rozšíření a přímou integraci Excelu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 1. 2023 08:30

CCP Games, kteří už druhou dekádu svědomitě udržují v chodu MMO EVE Online, zveřejnili novoroční zprávu s plány pro rok 2023. Nedávné rozšíření Uprising, které s odpálením hvězdy přiživilo už tak prudkou nevraživost mezi frakcemi, odstartuje řadu změn v rámci dalšího boje. Detonace hvězdy se totiž zapůsobila jako katalyzátor. Výroba válečných lodí vzrostla náhle o 14 709 %, přičemž obzvláště výrazný byl 75% nárůst všech zabití u PvP lowsec oblastí stejně jako 11% nárůst zabití PvP u highsec oblastí.

Reklama

  • EVE Online brzy oslaví 20 let. Vývojáři plánují pro svou hru řadu novinek, včetně dvou rozšíření, aktualizací a oprav
  • Nebude chybět ani větší začlenění aplikace Microsoft Excelu pro správu a přehled herních dat

Ačkoli 20. výročí EVE Online připadá na 6. května, podle studia potrvají oslavy celý rok. CCP říká, že kromě květnové integrace Excelu čeká hru jedna nová expanze ve 2. čtvrtletí tohoto roku, tedy v dubnu až červnu, zatímco druhá ve 4. čtvrtletí, tedy říjnu až prosinci. Letošní akce Fanfest, která bude opět hoštěna v islandském Reykjavíku, bude s oslavou spojena také a bude se konat od 21. do 23. září. 

EVE Online letos oslaví už 20 let. Těšit se můžete na dvě letošní rozšíření a přímou integraci Excelu
i Zdroj: CCP Games

CCP Games v příspěvku na blogu mimo jiné také odhalili, že první várka nového obsahu bude přidána hned zkraje roku, počínaje funkcí Direct Enlistment 19. ledna. Tato funkce umožní hráčům účast na událostech Factional Warfare, aniž by opustili týmové kolegy z korporace nebo přidružené aliance. Kromě toho bude s další aktualizací zavedeno také několik updatů. Tím největším je asi změna iniciativy EVE Evolved a systému válčení frakcí.

Vývojáři dále opakují, že nadcházející expanze budou mít stejný kalibr jako nové Uprising a představí další události a funkce kolem New Eden. Kromě toho bude zpřístupněn i zmíněný update k inkorporaci Excelu. Zásuvný modul bude ve spolupráci s Microsoftem vydán v uzavřené betě koncem ledna a umožní uživatelům přímo stahovat herní statistická data do aplikace Microsoft Excel. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama