Eskymácké Never Alone dostane pokračování. První díl rovněž míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Never Alone Novinka Eskymácké Never Alone dostane pokračování. První díl rovněž míří na Switch

Eskymácké Never Alone dostane pokračování. První díl rovněž míří na Switch

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 2. 2022 17:50

Plošinovka Never Alone, v níž se v roce 2014 zračila něžnost i surovost Aljašky, dostane šanci návratu. Po DLC Foxtales, které základní hru o rok později obohatilo, pracuje studio Upper One Games s vydavatelem E-Line Media aktuálně na Never Alone 2. Spolu s oznámením chystaného pokračování přináší i zprávu o Switch portu prvního dílu.

Reklama

  • Vydavatelství E-Line Media oznamuje Never Alone 2
  • Hra bude znovu tvořena ve spolupráci s původními obyvateli Aljašky
  • První díl zamíří v kompletní kolekci na Switch už 24. února

Never Alone 2, vstupující aktuálně do předprodukční fáze, má na trh podle E-Line Media přijít v roce 2024. Stejně jako u prvního dílu, kde bylo do vývoje zapojeno okolo 40 domorodých obyvatel Aljašky, se tak stane ve spolupráci s neziskovou organizací Cook Inlet Tribal Council. Jejich snahou, coby hlavního poradního orgánu vývojářů, bude znovu poodhalit více ze svého světa a tradic Inupiatů.

Jak už bylo zmíněno, dvojka není jediné, co značku potkává. První díl spolu s DLC Foxtales se po Wii U vydá i na Switch, a to pomocí Never Alone: Arctic Collection, vycházející už 24. února. Navrch dojemného příběhu a množství hádanek budou do kolekce zahrnuta i dokumentární videa vyšlá k prvnímu dílu a dvoučlenná kooperace. Jeden hráč se ujme hrdinky Nuna, zatímco druhý její polární lišky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama