Escape From Tarkov restartoval hráčský postup a přinesl novou aktualizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Escape from Tarkov Novinka Escape From Tarkov restartoval hráčský postup a přinesl novou aktualizaci

Escape From Tarkov restartoval hráčský postup a přinesl novou aktualizaci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2021 12:58

O Escape From Tarkov jsme v poslední době psali celkem dost, Není divu, v posledních týdnech se totiž okolo hry děje spoustu zajímavých věcí. Na E3 nám studio Battlestate Games ukázalo další trailer k Streets of Tarkov, o pár dnů později pak trailerem naznačili expanzi mapy Factory. V průběhu dalších dnů tvůrci začali hru ozvlášťnovat překvapeními, třeba mlhou, všemi bossy na všech mapách, masivními odměnami za spolupráci hráčů či otevření všech obchodníků.

Reklama

  • EFT prošlo “wipem” i novou aktualizaci
  • Rozšiřuje se mapa Factory i s novým bossem, přichází scav karma
  • Po čerstvém začátku se zvyšují i nároky pro flea market

Tyto akce pravidelně značí blízký wipe, tedy restartování postupu všech hráčů, což platilo i tentokrát. Wipe nastal včera společně s instalací nové aktualizace, ruské studio ale ani tentokrát nezměnilo přístup a svým hráčům zatím neodhalilo patch notes, novinky tak musí bojovníci prozkoumat sami.

Tou asi největší je rozšíření mapy Factory, kde se objevil i nový, speciální boss. Ten občas připomíná hororové filmy, při boji z blízka totiž vytáhne kladivo a běží za vámi. Další spíše nevítanou změnou je zasekávání zbraní, na což má vliv i zvolená munice nebo příslušenství. Blešák je nově dostupný až od 20. úrovně a na scavech nově funguje systém karmy, na základě které by se k vám měly adekvátně chovat AI scavové, bossové i obchodník Fence.

Samozřejmostí je i spousta nových předmětů, do hry se dostaly dvě nové zbraně, nové brnění či obrněné vesty, příslušenství, oblečení nebo předměty známých streamerů. Je možné, že hráči budou stále přicházet na nové přídavky – pokud Battlestate Games konečně nevydají patch notes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama