Epic Store po následující týden rozdává A Plague Tale: Innocence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Store po následující týden rozdává A Plague Tale: Innocence

Epic Store po následující týden rozdává A Plague Tale: Innocence

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2021 11:45

Jeden z klenotů předminulého roku a ukázka vypravěčského umění studia Asobo je až do příštího čtvrtka k vyzvednutí zdarma. Jste-li navíc spíše příležitostní uživatelé Epicu můžete spolu s prvním A Plague Tale rovnou získat i opakovaně nabízené Minit.

Reklama

  • Až do 12. srpna si můžete na Epic Storu zdarma aktivovat první díl A Plague Tale a Minit
  • Příští týden bude rozdáváno vesmírné RPG Rebel Galaxy

Ačkoli bylo Epicem původně hlášeno, že A Plague Tale: Innocence bude do 12. srpna nabízen s akční bojovkou Speed Brawl, z důvodu technického problému došlo nakonec k jeho nahrazení za Minit. Podobně jako u výměny starších nabídek, i v tomto případě dojde k ustanovení náhradnímu termínu v následujících týdnech, potažmo měsících.

S výhledem následujícího týdne, kdy se nabídka opět protočí, bude situace zčásti podobná. I tady totiž narazíme na opakovanou nabídku při rozdávání nezávislého vesmírného RPG Rebel Galaxy. Abychom však příležitost k vyzkoušení A Plague Tale nepohřbili pod nánosem menších her, můžeme přidat, že si příběh v krysami zamořeném světě získal naši pozornost zejména pro vztah sourozenců a skvělé grafické zpracování. Co naopak nemusí vejít do vkusu úplně každému, je v jistém ohledu neměnná hratelnost, nabízející pouze několik málo odboček od útěku a skrývání ve stínech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama