Epic rozdává nástroj RPG in a Box. Příští týden přijde na řadu Saints Row
i Zdroj: Volition / Deep Silver
Novinka Epic rozdává nástroj RPG in a Box. Příští týden přijde na řadu Saints Row

Epic rozdává nástroj RPG in a Box. Příští týden přijde na řadu Saints Row

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 12. 2022 09:01

Závěrem pracovního týdne je třeba zkontrolovat bezplatnou nabídku v obchodě Epic Game Store. Pokud rádi tvoříte nové věci, pak vám rozhodně udělá radost.

Reklama
Reklama

  • V bezplatné nabídce obchodu Epic Games Store najdete nástroj RPG in a Box a strategii Fort Triumph
  • Od 8. prosince bude k mání Saints Row IV: Re-Elected a Wildcat Gun Machine 

Jednou z her je titul RPG in a Box. Ve skutečnosti ale o hru vlastně nejde, do rukou se vám totiž dostane propracovaný nástroj, s nímž si můžete vytvořit vlastní RPG. V dostupných editorech je možné jednoduše naklikat vše podstatné, třeba postavičky vytvoříte z 3D bloků (voxelů), načež jim můžete vdechnout život díky stop-motion animačnímu systému. Pohrát si můžete i s kódem, nejde ale o nutnost. Výsledek lze exportovat pro hraní na systémech Windows, Linux a MacOS.

Pokud hry raději hrajete, pak můžete sáhnout po strategii Fort Triumph. Autoři se odkazují na Heroes of Might and Magic, hra totiž kultovní klasiku připomíná systémem průzkumu světa. V soubojích si zase bere to nejlepší z tahovky XCOM. 

Obě hry jsou budou k dispozici až do 8. prosince. Pak přijde na řadu střelená městská akce Saints Row, konkrétně čtvrtý díl v edici Re-Elected. V ní krom základní hry najdete také všech 25 DLC balíčků. Do nabídky se chystá také dungeon crawler Wildcat Gun Machine.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama