Epic rozdává Dishonored a mafiánský tycoon. Příští týden si můžete otevřít vlastní restauraci
i Zdroj: Dapper Penguin Studios / Kasedo Games
Novinka Epic rozdává Dishonored a mafiánský tycoon. Příští týden si můžete otevřít vlastní restauraci

Epic rozdává Dishonored a mafiánský tycoon. Příští týden si můžete otevřít vlastní restauraci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 2. 2023 10:09

Epic uvolnil další tituly, za které nemusíte zaplatit ani korunu. Do nabídky tentokrát spadl oceňovaný počin od studia Arkane a také strategie zaměřená na zločinecké aktivity.

Reklama

  • Obchod Epic Games Store nabízí Death of the Outsider a City of Gangsters zcela zdarma
  • Nabídka platí do příštího čtvrtka
  • Pak přijde na řadu Recipe for Disaster

Ano, skutečně se jedná o Dishonored. Epic nicméně nerozdává ani jeden z hlavním dílů série, nýbrž samostatné rozšíření s podtitulem Death of the Outsider. Příběh se odehrává po událostech druhého dílu. Obávaná nájemná vražedkyně Billie Lurk musí s pomocí svého mentora skoncovat s podivnou entitou The Outsider. 

Tycoon City of Gangsters nabízí vše, co se od něj dá očekávat. Začínáte pěkně od nuly, vaším cílem je vybudovat zločinecké impérium. Jak? To už záleží jen na vás. Zařiďte si třeba vlastní destilérku, staňte se notoricky známým lichvářem, uplácejte policisty - fantazii se meze nekladou.

Příští týden přijde na řadu Recipe for Disaster. Hra vám umožní otevřít si vlastní restauraci. Můžete dohlédnout na design podniku i vybavení kuchyně. Pak už stačí najmout kuchtíka, připravit originální menu a počkat na první hosty. Časem se u vás zastaví lidé se zálibou v kritizování jídla, vypořádat se musíte také s problémovými zaměstnanci nebo třeba požárem v kuchyni. Ve hře najdete kampaň i volný režim.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama