Epic rozdává Alien Isolation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic rozdává Alien Isolation

Epic rozdává Alien Isolation

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 4. 2021 09:20 1

Lákadlem pravidelného darování od Epicu se tento týden stává notorická first-person hororovka Alien Isolation a mix karetních her a real-time soubojů – Hand of Fate 2. Přelomem příštího čtvrtka bude nabídka nahrazena zpřístupněním rozšíření pro strategii Idle Champions of the Forgotten Realms.

Reklama

Alien Isolation, kladoucí na hráče nelehké břemeno stanice Sevastopol, vyšel už v roce 2014. Jeho  premisa se točí okolo tragédiemi sužovaného osudu Amandy Ripleyové – dcery Ellen Ripleyové, jež ve filmové sáze Vetřelce zastala hlavní roli a jejíž nalezení se stává ústředním motivátorem našeho snažení.

Hra je po vzoru prvního filmu vystavěna na tísnivé atmosféře, kontrastu retro-futurismu a nekončícím boji o vlastní přežití. V rámci 15 - 20 hodin, které vám dokončení kampaně zabere, budete tak bez ustání nuceni využívat téměř všeho, co vám zpustošená stanice nabídne. 

Dále zmiňované Hand of Fate 2 přistupuje k hratelnosti odlišně. First-person perspektivu nahrazuje třetí osobou, přičemž se přidává i mechanismus stavění karetního balíčku. Ten sehrává důležitou roli především v početných rogue-like elementech, reprezentovaných převážně jako nekončící sada dungeonů a úkolů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama