Epic Games Store zdarma nabídne putování s polární liškou a další dvě hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Games Store zdarma nabídne putování s polární liškou a další dvě hry

Epic Games Store zdarma nabídne putování s polární liškou a další dvě hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 11. 2021 09:00

Epic v rozdávání her evidentně nehodlá polevit, už nyní má připravenou další nabídku. Do příštího úterý si ještě můžete vyzvednout Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure a Rogue Company Season Four Epic Pack, pak do výběru vběhne sněhově bílá polární liška.

Reklama

  • Epic bude rozdávat Never Alone, Guild of Dungeoneering a Kid A Mnesia Exhibition
  • Nabídku lze využít od 18. do 25. listopadu

Jednou z dalších rozdávaných her je totiž Never Alone, nezávislý počin studia Upper One Games, který se snaží přiblížit těžký život Eskymáků. Zmíněná bílá liška doprovází malou holčičku jménem Nuna, mezi hlavními protagonisty lze plynule přepínat, což je žádoucí, protože se skvěle doplňují. Zatímco Nuna si poradí s těžkými předměty, vyleze po žebříku nebo po laně, liška se zase protáhne kdejakou škvírou, navíc umí mnohem lépe skákat. Never Alone je zkrátka sympatická pohádka z Aljašky.

Epic Games Store konečně implementuje achievementy, začne příští týden
i Zdroj: Hrej.cz

Epic Games Store konečně implementuje achievementy, začne příští týden

Epic Games Store je tu s námi už několik let. Za tu dobu dokázal vytvořit mezi hráči pořádné haló, a to nejen kvůli své…

5. 10. 2021 11:47
1

Guild of Dungeoneering je zase něco úplně jiného. Karetní tahovka vás totiž nenechá kontrolovat jednoho hrdinu, případně partu dobrodruhů, vaším úkolem je stavět kolem nich kobku, kde budou muset zabojovat o život a nehynoucí slávu. Na herní plochu pokládáte celé místnosti, monstra, pasti a také různé poklady. O vše ostatní už se postavy postarají samy. 

Pokud patříte mezi fanoušky kapely Radiohead, možná znáte desky Amnesiac a Kid A. Projekt Kid A Mnesia Exhibition obě alba po letech připomíná a oslavuje. Těžko ale říct, co se z něj nakonec vyklube. Všechny tři tituly budou zdarma ke stažení od 18. do 25. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama