Epic Games Store rozdává mrazivý Frostpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Frostpunk Novinka Epic Games Store rozdává mrazivý Frostpunk

Epic Games Store rozdává mrazivý Frostpunk

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2021 19:35

Týden utekl jako voda, po celých sedm dní jsme si mohli zcela zdarma vyzvednout megahit posledních měsíců loňského roku Among Us. Tato nabídka ale dnes v 17:00 skončila a na místo astronautů nastoupil nový dárek – Frostpunk.

Reklama

  • EGS rozdává Frostpunk
  • Čas máte až do příštího čtvrtka

Titul z dílen studia 11 bit studios vyšel už v roce 2018, ještě v srpnu minulého roku se ale fanoušci dočkali DLC On the Edge a celá franšíza se postupně přesouvá i na mobily či do světa deskových her. Studio se tak o velice zajímavý titul stále stará, což potvrzuje i nedávno aktualizovaná čísla prodejů – celkem k hráčům zamířily 3 miliony kopií.

Samotný Frostpunk vás postaví do role vůdce osady v zamrzlé pustině. Vlivem přírodní katastrofy se teploty pohybují v desítkách stupňů pod bodem mrazu a jedinou nadějí na přežití vás i vašich obyvatel je obrovský tepelný generátor v prostředku vesnice. Hráč se musí soustředit nejen na udržování tepla a s ním spojenou pečlivou správu zásob uhlí, ale také na výstavbu dalších budov, vývoj populace a nakonec i politiku. Postupem času je totiž nutné rozhodnout, jak svému lidu vládnout – obyvatelém vám totiž často nevěří, při neštěstích a zimě stoupá kriminalita, upadá morálka a vy musíte rozhodovat, jak jednat.

Hru si můžete vyzvednout zdarma na Epic Games Store, a to až do příštího čtvrtka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama