Enter the Gungeon dostane výroční update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Enter the Gungeon dostane výroční update

Enter the Gungeon dostane výroční update

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 3. 2019 09:55
Reklama

Na začátku dubna už to budou 3 roky od doby, co vyšla rogue-like akce Enter the Gungeon. Za tu dobu se dostala na všechny hlavní platformy a vývojáři se o ní roky dobře starali. Nyní oznámili, že jejich hra dostane k tomuto výročí poslední update. Ten přinese dva nové charaktery, nové patro gungeonu, bosse a další drobnosti.

První z nových postav se jmenuje The Paradox. Pokud si ji zvolíte, tak je všechno o náhodě. Na začátku hry pokaždé dostanete náhodné vybavení, mezi kterým můžete najít i pár nových kousků. Nabídku postav pak doplní ještě Gunslinger, za kterého prý bude průchod gungeonem snad nejtěžší.

Při prolézání kobkami narazíte také na nové NPC. Bowler vám představí nový mód, při jehož tvorbě se vývojáři inspirovali komunitou. Jmenuje se Rainbow Mode. Na jeho začátku si otevřete truhlu a můžete si vzít jeden item a zbraň. Dál už ale na žádné jiné vybavení nenarazíte.

Vývojáři prý chtějí, aby si kompletní hru v té nejlepší podobě užil každý, takže veškerý obsah dostanou hráči zdarma. Ve výsledku je toho více než plánovali, proto také vychází až 5. dubna. Původně se vydání plánovalo už na minulý rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama