Elite Dangerous bude lehčí pro nové hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous bude lehčí pro nové hráče

Elite Dangerous bude lehčí pro nové hráče

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 4. 2019 11:22
Reklama

Další update, který Frontier Developments přidá do Elite Dangerous, by měl hru udělat přívětivější pro nové hráče. Soustředí se zejména na pomoc při létání, moduly, bezpečnou zónu, ale také na nové komunitní akce. Update by se měl do hry dostat 23. dubna.

Elite Dangerous je vesmírné MMO, které stojí a padá na létání. Samozřejmě, ve volném vesmíru moc škody napáchat nemůžete, pokud ale chcete přistát na obchodní lodi, vyžaduje to už trochu umění. S novým updatem se tak ve hře objeví nový Advanced Docking Computer, tedy modul, který za nového hráče přistane i odlétne z docku.

Druhým modulem je Supercruise Assist, který hráčům automaticky udržuje rychlost a směr při navádění do dané destinace. Zároveň s tím dostanou všechny malé lodě dva sloty na moduly navíc. Do hry se také přidává Beginner’s zone, kde se nováčci mohou volně pohybovat a seznamovat se s Elite Dangerous bez toho, aby se museli obávat ostatních hráčů. Piloti se také dočkají pomocných popisků v navigačním panelu, lepšího trading screen či ¨pilotova deníku, který hráčům nabídne tipy a triky pro lepší létání.

I přes to, že většina novinek z přídavku se opravdu soustředí na nové hráče, stávající hráči se mohou těšit na Interstellar Initiatives, které nahradí Community Goals. Prý půjde o úkoly, které potrvají i měsíc a budou mít mnohem větší vliv na prostředí hry. Další informace o těchto komunitní akcích se dozvíme příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama