Elden Ring v Game Passu? Ne, Microsoft tvrdí že šlo o technickou chybu
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Elden Ring Novinka Elden Ring v Game Passu? Ne, Microsoft tvrdí že šlo o technickou chybu

Elden Ring v Game Passu? Ne, Microsoft tvrdí že šlo o technickou chybu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2022 11:05

Komunita předplatitelů služby Xbox Game Pass na začátku týdne výrazně zpozorněla. V propagačních materiálech lákajících na předplatné se totiž objevil i RPG hit letošního února Elden Ring. Situace ale nakonec tak veselá není a Elden Ring si zatím v Game Passu nezahrajeme, společnost Microsoft oznámila, že šlo o chybu.

Reklama

  • Elden Ring se v Game Pass Ultimate (zatím) neobjeví
  • V reklamě se objevil kvůli technické chybě
  • To platí i pro GTA V a Soul Hackers 2

Na svém osobním Twitteru to zveřejnil editor magazínu The Verge Tom Warren. Elden Ring se totiž objevil v propagačních slidech služeb Game Pass Ultimate, reklama tak lákala na to, že si v rámci předplatného zkusíte Elden Ring nejen bez další koupě, ale i v rámci cloudového hraní. Stejná situace se týkala i GTA V a připravovaného japonského RPG Soul Hackers 2.

Microsoft ale v komentáři pro Eurogamer uvedl, že jde o bug zobrazující nesprávné hry v dotyčných aplikacích. Firma zároveň uvedla, že si je chyby vědoma a rovnou vydala opravu.

Magazín IGN připomíná, že nejde o první podobnou událost. V minulosti se nesprávně spekulovalo o tom, že do služby míří akce Control finských Remedy, přičemž se první zmínky objevovaly už na konci roku 2019, ale autoři je striktně odmítali. Nakonec se do služby hra dostala až o rok později. Podobná situace panuje kolem Cyberpunku 2077, který hráči vyhlížejí už dlouho, zatím bez úspěchu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama