Edice GT Sport nabídla skutečný vůz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Edice GT Sport nabídla skutečný vůz

Edice GT Sport nabídla skutečný vůz

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 10. 2017 13:30 3
Reklama

Různé opravdu unikátní a výjimečné sběratelské edice nabízející širokou paletu reálných a pořádně drahých předmětů nejsou nic neobvyklého. Už jsme tu měli let do vesmíru a Lamborghini Galllardo ke koupi Saint’s Row 4, bunkr odolný zombie ve stylu Dying Light nebo komplet GRiD 2 a závodního vozu BAC Mono. Podobným směrem jako Codemasters u posledně jmenovaného se vydali i v Sony. Nový přírůstek do vysokooktanové rodiny Gran Turismo s podtitulem Sport tak nabídli ve speciální edici se skutečnou Mazdou MX-5.

A rozhodně se nejedná o nějaký nezajímavý sériový model. V balení naleznete kompaktní sporťák MX-5 pro příští rok s unikátním nátěrem a polepem ve stylu PlayStation a Gran Turismo. Dále limitovaná edice nabízí i 4K televizi Sony Bravia, PlayStation 4 Pro s Move ovladači a kompletním setem PSVR periferií, luxusní volant Thrustmaster a závodní playseat pro jeho upevnění. Často s humorem je připomínán i kupon na rok používání služby PS Plus. Dle některých příznivců se jedná o velmi výhodný způsob, jak roční PS Plus získat.

Sběratelskou edici za v přepočtu více než milion českých korun si bohužel pořídit nemůžete. Byl vyprodukován pouze jeden jediný kus, těsně po zveřejnění nabídky odkoupený neznámým automobilovým fajnšmekrem.

Edice GT Sport nabídla skutečný vůz
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama