EA vkládá velké naděje do live service mechanismů chystaného Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka EA vkládá velké naděje do live service mechanismů chystaného Battlefieldu

EA vkládá velké naděje do live service mechanismů chystaného Battlefieldu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 8. 2021 12:21

Jak je známo, Battlefield 2042 letos dorazí bez příběhové kampaně. O to víc se autoři snažili o implementaci live service mechanismů, které mají za úkol dlouhodobě udržet zájem ze strany hráčů. Od nich si hodně slibuje finanční ředitel EA - Blake Jorgensen.

Reklama

  • Finanční ředitel EA vychvaluje live service model letošního Battlefieldu
  • Hra by měla s fanoušky navázat dlouhodobý vztah
  • Konkrétní detaily se objeví v následujících měsících

V rozhovoru s investory se nechal slyšet, že do chystaného Battlefieldu vkládá velké naděje, ať už jde o prodeje, nebo monetizační mechanismy zakomponované do hry. “O live service modelu, in-game monetizaci a dalších prvcích uslyšíte mnohem více v následujících měsících,” přislíbil.

“Právě teď vám nemohu mnoho říct, ale věřte, že na tom tým velmi tvrdě pracuje. Mají několik velmi unikátních nápadů ohledně toho, co můžeme udělat v budoucnu… Namísto prodejů v tomto roce se soustředíme také na vytvoření dlouhodobé interakce s našimi zákazníky. Chceme navázat dlouhodobý vztah, jaký jsme dlouho měli s fanoušky Battlefieldu. Portal je skvělým příkladem toho, jak to celé funguje.”

V týdnu se objeví Exodus, krátký filmeček, který poslouží jako příběhové pozadí, z něhož bude Battlefield 2042 vycházet. Premiéra je naplánována na čtvrtek, promítat se začne v 17:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama