EA Sports chystají další UFC. Shání nové zaměstnance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Sports chystají další UFC. Shání nové zaměstnance

EA Sports chystají další UFC. Shání nové zaměstnance

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 9. 2021 13:14

Studio EA Sports s nejvyšší pravděpodobností začíná vyvíjet další pokračování série simulací smíšeného bojového umění UFC. Na profesní sociální síť LinkedIn totiž přidala inzeráty, ve kterých shání posily pro vývoj zmíněného titulu. Potenciální zájemci by se přidali k týmu ve Vancouveru, který vyvíjel předchozí čtyři díly.

Reklama

  • EA shání tvůrce pro další díl UFC
  • Pětka zřejmě opět bude vysokorozpočtová a počítá se i s dalšími díly

Inzeráty neobsahují žádné překvapivé informace nebo požadavky. Další UFC, pravděpodobně jednoduše UFC 5, bude vysokorozpočtový titul pro konzole současné i odcházející generace. Zřejmě se tedy dočkáme ještě jednoho mezigeneračního titulu. Manažeři by se také měli postarat o to, aby hra byla relevantní do budoucna. EA si tak zřejmě série váží, generuje jí dostatečné zisky a pětkou by rozhodně neměla končit.

Poslední díl vyšel loni v srpnu a po světě sesbíral veskrze pozitivní hodnocení. Hráči si nicméně stěžovali na to, že je hra velmi podobná předchůdci a UFC 4 se také potýkalo s kontroverzí spojenou s in-game reklamními spoty. Ty byly ve hře spuštěny až měsíc po vydání, nemohly se o nich tedy zmiňovat recenze. I když byly zpracovány tak, aby připomínaly reklamní spoty ve skutečných přenosech, byla jejich implementace do hry za plnou cenu skutečně pochybná. Po hlasité vlně kritiky ze strany hráčů EA reklamy opět odstranila a za svůj krok se omluvila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama