EA a Marvel spojují síly. Partnerství má přinést minimálně tři akční adventury
i Zdroj: EA
Byznys Novinka EA a Marvel spojují síly. Partnerství má přinést minimálně tři akční adventury

EA a Marvel spojují síly. Partnerství má přinést minimálně tři akční adventury

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 11. 2022 10:51

Herní vydavatelství Electronic Arts a komiksový gigant Marvel oficiálně oznámili dlouhodobé partnerství. Pod záštitou EA má během příštích let vzniknout minimálně trojce akčních adventur pro počítače i konzole. První oznámenou hrou v rámci smluv je herní Iron Man od Motive Studios.

Reklama

  • EA a Marvel potvrzují dlouholetou spolupráci
  • Mají vzniknout minimálně tři akční adventury
  • První z nich je dříve oznámený singleplayerový Iron Man

Ten byl oznámen už v září, vývoj vede zkušený Olivier Prolux (ve Square Enixu pracoval na výborných Guardians of the Galaxy) a nabídne singleplayerový zážitek z pohledu třetí osoby. Další projekty zatím konkrétně představeny nebyly. Má však jít o originální příběhy zasazené do dobře známých univerz komiksů Marvel.

EA potvrzuje vývoj Iron Man hry, vývoj je v předprodukční fázi
i Zdroj: EA

EA potvrzuje vývoj Iron Man hry, vývoj je v předprodukční fázi

Po mnohačetných spekulacích se vzkazky o tvorbě hry Iron Man potvrzují. Studio EA Motive, které pracuje třeba na remaku Dead…

21. 9. 2022 10:46

Provozní ředitelka EA Laura Miele si spolupráci v tiskové zprávě pochvaluje. “Dlouhá léta jsme fanoušci Marvelu a jejich působivého vedení, takže jde o významný moment pro naše vývojáře i naše fanoušky a hráče. Těšíme se, až přivítáme Marvel v rodině tvůrců EA a víme, že tato spolupráce přinese fanouškům úžasné zážitky,” láká na ambiciózní budoucnost firem.

“Jsme hrdí na to, že nadšeně a kreativně spolupracujeme s vývojáři, takže mají velkou svobodu tvořit něco unikátního a úžasného,” přidává výkonný viceprezident Marvel Games Jay Ong.

Doufejme, že toto partnerství EA vytěží lépe, než desetiletou dohodu s Disney (mimochodem mateřskou společností Marvel) na exkluzivním vývoji her Star Wars. Z té vzešla jen hrstka her a… jedno DLC pro The Sims 4.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama