Dying Light 2 skutečně vyjde letos v prosinci. Ukázka přináší sedm minut záběrů přímo ze hry
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 skutečně vyjde letos v prosinci. Ukázka přináší sedm minut záběrů přímo ze hry

Dying Light 2 skutečně vyjde letos v prosinci. Ukázka přináší sedm minut záběrů přímo ze hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 5. 2021 22:41

Dnes večer skutečně došlo na ukázku z Dying Light 2, která potvrdila podtitul Stay Human i dříve zmíněné datum vydání. V sedmi minutách autoři prozrazují vše podstatné, co byste o hře měli vědět.

Reklama

  • Trailer potvrzuje datum vydání, hra vyjde 7. prosince
  • Souhlasí také podtitul Stay Human
  • Ukázka předvádí zdejší frakce, armádu tlejícího masa, pohyb po městě a souboje

Prostor je věnován hlavnímu protagonistovi, jímž je Aiden Caldwell. Ve snaze zjistit informace o své minulosti přichází do města, které je patrně poslední baštou všech přeživších. Ukázka připomíná, že Aiden ve světě Dying Light 2 narazí na tři různé frakce. Survivors se snaží v první řadě přežít za jakýchkoliv podmínek, příslušníci zdejší milice se zase zaměřují na dohled nad veřejným pořádkem. No a pak jsou tu bývalí trestanci, kteří usilují o celkovou nadvládu.

Aiden si může vybrat, zda příslušníky frakcí podpoří, nebo jim hodí klacek pod nohy, vše ale bude mít jisté následky. Potká se taky s takzvanými Nightrunners, odvážnými dobrodruhy, v nichž najde důležité spojence pro průzkum okolního světa. Parťáci se rozhodně hodí, venku se totiž krom banditů potloukají také zástupy tlejícího masa. Je znát, že se mutace na nemrtvých tělech za 15 let pořádně podepsala. Ven vylézají hlavně v noci, což je šance pro návštěvu jejich doupat, kde se skrývají cenné poklady. V závěru ukázky je také vidět Aidenovo parkourové umění a potyčky s nemrtvými.

Komentář slibuje, že se vývojáři k jednotlivým prvkům v nejbližší době vrátí a přinesou další detaily. Je ostatně na čase. Dying Light 2 totiž skutečně vyjde 7. prosince letošního roku, tedy pokud vše klapne a nedojde k nečekanému odkladu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama