Dying Light 2 se odkládá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 se odkládá na příští rok

Dying Light 2 se odkládá na příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 9. 2021 14:54

Okolo Dying Light 2 se už delší dobu vine zvláštní aura. Není to tak dávno, co na povrch vypluly informace o špatném pracovním prostředí i nezvládnutém vývoji hry, což zástupci studia samozřejmě popřeli. O hře samotné nám autoři celkem pravidelně přináší malé střípky informací, dnes ale přichází bolestivá zpráva - parkurové dobrodružství se odkládá.

Reklama

  • Dying Light 2 se odkládá na příští rok
  • Hra vyjde 4. února
  • Tým potřebuje více času

„Tým plynule pokračuje s produkcí a hra se blíží k cílové rovince. Je kompletní, v současné době ji ale stále testujeme. Je to největší a nejambicióznější projekt, který jsme kdy dělali. Bohužel jsme si ale uvědomili, že pro úplné dovršení a optimalizaci potřebujeme ještě čas. Proto jsme se rozhodli posunout datum vydání na 4. února příštího roku. Na další informace ale nebudete muset dlouho čekat. Za měsíc si novináři i tvůrci obsahu budou moct Dying Light 2 osahat, a to na PC i na konzolích v rámci preview akcí po celém světě,“ píše Paweł Marchewka, ředitel studia Techland.

Bohužel se tak apokalyptický svět plný zombie a násilí přesouvá až na příští rok, který se pomalu ale jistě stává přelomovým rokem pro velké hry – vedle Dying Light 2 bychom se měli dočkat i dalších velkých kousků, chystá se například Starfield, Stalker 2, Elden Ring, Baldur’s Gate 3 nebo Total War: Warhammer 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama