Druhé rozšíření pro Forzu Horizon 5 přinese rallye, nová vozidla a tvrdší muziku
i Zdroj: Playground Games
Forza Horizon 5 Novinka Druhé rozšíření pro Forzu Horizon 5 přinese rallye, nová vozidla a tvrdší muziku

Druhé rozšíření pro Forzu Horizon 5 přinese rallye, nová vozidla a tvrdší muziku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 2. 2023 19:18

Studio Playground Games v další epizodě pravidelných streamů odhalilo druhé velké rozšíření pro závodní titul Forza Horizon 5. To ponese název Rally Adventure a, jak už z názvu vypovídá, přinese propracovanější rallye.

Reklama

  • Playground Games představují Rally Adventure pro Forzu Horizon 5
  • Přinese propracovanější rally, novou lokaci, 10 vozidel i hudební stanici
  • Vyjde 29. března

Základem rozšíření je nový region Sierra Nueva s velmi vertikálním a zvrásněným terénem pro ještě extrémnější offroadové závody. Inspirace rallye pak přináší nový systém pacenotes, tedy navigátora, který jezdce varuje před nebezpečím na trati.

Rozšíření nabídne celkem 27 nových závodů. Ty mají představovat větší výzvu pro veterány, horší řidiči naopak můžou spoléhat na nové systém asistence včetně launch controlu nebo speciální formy doporučené závodní stopy unikátní pro rallye, tedy takové, která počítá i s nerovnostmi na trati a ne jen formátem zatáček.

K dispozici budou tři různě zaměřené rallyové týmy a samozřejmě autoři nechají hráčům velmi volné ruce z hlediska úprav závodů podle vlastního gusta. Nabídka vylepšení nově přinese antilag, tedy potlačení zpoždění turba u přeplňovaných motorů. Hráči se projedou v deseti nových vozidlech, včetně plně elektrického Fordu F-150 Lightning Platinum, Fordu Focus RS z roku 2001 a celé řady offroadových bugin a trucků.

Fanoušky ostřejší muziky pak potěší návrat stanice Epitaph, známé z Forzy Horizon 3. Ta sází na rockovější tóny a nabídne kapely jako The offspring, Pennywise, Architects nebo Bad Religion. Příjemné je, že si ji poslechnou i hráči, kteří si DLC nekoupí. 

To dorazí na všechny platformy 29. března. Kompletní seznam novinek najdete v oficiálním blogovém příspěvku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama