Dragon Ball Z: Kakarot čekají nová příběhová rozšíření i update pro PS5 a Xbox Series
i Zdroj: Bandai Namco
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka Dragon Ball Z: Kakarot čekají nová příběhová rozšíření i update pro PS5 a Xbox Series

Dragon Ball Z: Kakarot čekají nová příběhová rozšíření i update pro PS5 a Xbox Series

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 9. 2022 09:50

Bandai Namco oznámilo, že jeho dva roky stará akce Dragon Ball Z: Kakarot dostane tři nová příběhová DLC a update pro PS5 a Xbox Series. Obou novinek se máme podle zpráv vydavatele dočkat v roce 2023. Z chystaných dodatků odhaluje zatím pouze jeden.

Reklama

  • Dragon Ball Z: Kakarot odhaluje první DLC season passu 2
  • Jednotlivá DLC vyjdou postupně v roce 2023
  • Ve stejném roce dorazí i next-gen update pro současné konzole

První DLC, Bardock – Alone Against Fate, bude podle vyjádření Bandai Namco kompletní reprodukcí prvního televizního speciálu Dragon Ball Z, Bardock: Father of Goku. Stejně jako v původní epizodě, která byla odvysílána v roce 1990, se bude děj točit kolem tragického osudu Bardocka (otce Gokua) a rasy Sayianů. Hráči dostanou možnost v minulosti bránit planetu Vegeta proti okupaci Frieza Force, až nakonec stanou i proti Lordu Friezovi, jenž tyto jednotky vede. 

Přejdeme-li k druhé zprávě, Bandai Namco stačilo ukázat, co přinese nová verze pro současné konzole. Při srovnání se starší to vypadá, že nové verze nebudou vylepšené jen po typické stránce výkonu (60 místo 30 FPS), ale i osvětlení, efektů prostředí a mnoha živějších barev. Co se týče vydání, hra bude na PS5 i Xboxu Series dostupná samostatně i v rámci updatu. Hráči, kteří již hru vlastní na PS4 nebo Xbox One, dostanou upgrade zdarma. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama