Došlo k úniku detailů ohledně rozšíření pro Cyberpunk 2077. Nabídne sedm hlavních úkolů a dvě nové lokace
i Zdroj: CD Projekt Red
Cyberpunk 2077 Novinka Došlo k úniku detailů ohledně rozšíření pro Cyberpunk 2077. Nabídne sedm hlavních úkolů a dvě nové lokace

Došlo k úniku detailů ohledně rozšíření pro Cyberpunk 2077. Nabídne sedm hlavních úkolů a dvě nové lokace

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 5. 2022 08:30

CD Projekt Red v polovině dubna oznámil, že se vydání prvního velkého rozšíření pro Cyberpunk 2077 posouvá až na příští rok, nikdo tedy nečekal, že se v nejbližší době objeví detaily, které by jeho obsah přiblížily. Přesně to se ale stalo, byť polské studio nic takového neplánovalo.

Reklama

  • Únik prozradil příběh chystaného rozšíření pro Cyberpunk 2077
  • Odemkne sedm hlavních úkolů, mise pro fixery a další bonusový obsah
  • V Night City se zpřístupní oblasti Sports Dome a Combat Zone
  • Příběh se točí kolem postavy jménem Songbird

Hra nedávno obdržela patch, do kterého byly omylem přibaleny také soubory obsahující dialogy z chystaného rozšíření. Tím pádem došlo k prozrazení celého příběhu. My se samozřejmě vyhneme spoilerům a zmíníme pouze vybrané zajímavosti.

Velké DLC pro Cyberpunk 2077 nakonec vyjde až v příštím roce
i Zdroj: Steam / CD Projekt

Velké DLC pro Cyberpunk 2077 nakonec vyjde až v příštím roce

Připravovaná a dlouho slibovaná rozšíření Cyberpunk 2077 nakonec vyjdou až v příštím roce. Společnost CD Projekt RED to…

14. 4. 2022 20:30

Pokud se jedná o velikost přídavku, celkem obsahuje sedm hlavních misí. K tomu je však nutné připočítat drobné události, na které v Night City dříve či později narazíte, připravují se také mise určené pro fixery a další obsah. 

Příběh se podle všeho točí kolem postavy jménem Songbird, Johnny Silverhand byl naopak výrazně upozaděn. Vysvětlení se přímo nabízí, vytížený herec s největší pravděpodobností vývojářům jednoduše nebyl k dispozici. Příběh se patrně nějakým způsobem prolne s vyústěním hlavní dějové linky.

Rozšíření také odemkne nové lokace, konkrétně oblasti Sports Dome a Combat Zone, které v Night City najdete již nyní, zatím ale nejsou přístupné. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama