Dočasná akce na hry zdarma zahrnuje tři plné tituly a jeden dodatek k tomu. Čtyři menší hříčky nabízí pak i tvůrci Bugsnax
i Zdroj: RedRuins Softworks
Novinka Dočasná akce na hry zdarma zahrnuje tři plné tituly a jeden dodatek k tomu. Čtyři menší hříčky nabízí pak i tvůrci Bugsnax

Dočasná akce na hry zdarma zahrnuje tři plné tituly a jeden dodatek k tomu. Čtyři menší hříčky nabízí pak i tvůrci Bugsnax

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 4. 2023 11:35

Po delší době se nám pro vás poštěstilo přinést zprávu, že se najednou nakupilo více akcí na hry zdarma. Ačkoli samozřejmě jen dočasně. Obligátní Epic Games Store, který tak činí týden za týden už déle než čtyři roky, tentokrát doplňuje totiž i Steam a GOG, a to v akci, která celkově zahrnuje trojici plnohodnotných her a jedno bezplatné DLC.

Reklama

  • Epic Game Store, Steam i GOG se společně sešli v rozdávání her. Každý z nich nyní nabízí alespoň jednu hru

Abychom dále již neztráceli čas, protože her je to relativně hodně a na konci vám přidáváme další: jednotlivé tituly jsou následovné.

Breathedge (Epic Game Store – do 17. hodiny 4. května): survival počin studia RedRuins Softworks, který při svém vydání před 5 lety zdaleka nejvíce připomínal Subnauticu ve vesmíru. Hra v tomto případě totiž sází především na ověřené aspekty žánru: jako např. stavbu, průzkum prostředí a postupné odhalování příběhového pozadí. To vše také s vtipem, takže se nenudíte Nedílnou součástí hry je totiž i prožívání překvapivých příběhových momentů, které vidíte coby muž, jenž převáží popel svého dědy a náhle se ocitne uprostřed intergalaktického spiknutí.

Poker Club (Epic Game Store – do 17. hodiny 4. května): vizuálně přitažlivá simulace pokeru, která vedle realistické grafiky a ray tracingu nabízí i řadu herních režimů – včetně účasti v pokerovém klubu, výzvy přátel nebo soutěže o prestižní trofeje. Tím vším vás pak chce připravit zejména na hodnocené zápasy, kde lze testovat schopnosti proti ostatním hráčům z celého světa. 

Under The Moon (GOG – do 13. hodiny 1. května): drobná nezávislá plošinovka s logickými pasážemi, která sází na atmosféru a stylizovanou grafiku. V průběhu hry vás čeká více než 100 logických hádanek rozprostřených po území Turecka, Číny, Ruska, Egypta, Německa a také Skotska.

DLC Para Bellum Wonder (Steam – do 16. hodiny 10. května): Rozšíření pro tahovou strategii Humankind, které do hry přináší možnost postavit až šest nových kulturních divů v čele s koloseem. Pro aktivaci je nutné vlastnit základní hru.


Kromě toho, co jsme zmínili, můžeme dále upozornit i na další probíhající akci. Vývojáři ze studia Young Horses, které asi budete znát spíše jako tvůrce osobité adventury Bugsnax, nabízí totiž na Steamu také čtveřici her – byť nutně menších a také jednodušších. Jedná se o roztomilé bezplatné projekty, které byly účelně vytvořeny tak, aby se v nich buď dalo přímo za zvířata hrát, nebo s nimi interagovat. A jak už jsme naznačili, jejich vyzvednutí není časově omezeno.

  • Snakedate: drobná arkádová hříčka, kde se na chvíli stanete škrtičem hledajícím u ostatních více než objetí.
  • Antbassador2,5D logická adventura, v níž se přenesete do role obří lidské ruky, která pomáhá drobným mravencům v jejich existenci.
  • IndependANT3D logická adventura, která naopak udělá mravence z vás při záchraně mravenčí kolonie.
  • Octodad (Student Edition)původně studentský projekt, v němž můžete zažít, jaké by to asi bylo, kdybyste se probudili jako chobotnice, ale stále museli plnit svoje povinnosti.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama