Do World of Warships se vrací Godzilla s Kongem a hra oslaví výročí brazilské nezávislosti
i Zdroj: Wargaming
World of Warships Novinka Do World of Warships se vrací Godzilla s Kongem a hra oslaví výročí brazilské nezávislosti

Do World of Warships se vrací Godzilla s Kongem a hra oslaví výročí brazilské nezávislosti

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 17:11

Studio Wargaming, stojící za úspěšnými multiplayerovými akcemi World of Tanks a World of Warships, představuje další letní obsah pro druhý zmíněný titul. V čele stojí návrat brutálního amerického křižníku Puerto Rico, oslavy 200 let brazilské nezávislosti nebo návrat Godzilly a Konga.

Reklama

  • World of Warships představuje novinky pro srpen
  • Vrací se Godzilla a Kong, křižník Puerto Rico
  • Titul slaví výročí brazilské nezávislosti a přináší nová nastavení kamery

Po zuby ozbrojený křižník X. úrovně Puerto Rico do vln přiváží 12 nebezpečných 305mm děl i obrovskou houževnatost. Pro získání je nutné dokončit 40 fází stavby, stávající majitelé získají certifikát, který lze směnit za dublony, ocel nebo výzkumné body a koupit jinou loď X. úrovně.

Výročí 200 let brazilské nezávislosti titul slaví novým přístavem Rio de Janeiro a řadou zajímavých, tematických odměn. Hráči můžou do doku zařadit bitevní loď Rio de Janeiro V. úrovně s trvalou kamufláží Bílá labuť, kamufláž Vlny Copacabany nebo získat pamětní vlajku. Vedle toho se do moří vrací i předměty vázané k souboji kanju příšer Godzilly a Konga. Samozřejmostí jsou speciální sety kamufláží i Godzilla a Kong jako velitelé lodí Amagi a North Carolina.

Z hlediska hratelnostního v srpnu hráče potěší vylepšené možnosti kamery. Bojový režim nově obsahuje užší pole ve dvou různých polohách, s větším zaměřením na hráčovu loď. V nastavení je nově možné nastavovat zorné pole a výšku kamery. Přesnější by mělo být i sledování letících projektilů.

World of Warships je dostupný bezplatně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama