Do World of Tanks přibyl režim RTS, včetně varianty kde jeden hráč bojuje proti klasickému týmu
i Zdroj: Tisková zpráva
World of Tanks Novinka Do World of Tanks přibyl režim RTS, včetně varianty kde jeden hráč bojuje proti klasickému týmu

Do World of Tanks přibyl režim RTS, včetně varianty kde jeden hráč bojuje proti klasickému týmu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 4. 2022 15:55

Neobvyklou, ale velmi atraktivní novinku připravilo studio Wargaming pro hráče multiplayerové akce World of Tanks. Do hry totiž přibyl dočasný event Umění strategie, v rámci něhož je možné dříve v zásadě střílečku hrát i jako real-time strategii. Za pár dní navíc do hry dorazí i varianta, ve které každá strana zápasu hraje jiným způsobem.

Reklama

  • Ve World of Tanks je k dispozici RTS režim
  • Zatím mohou bojovat jen dva hráči proti sobě
  • 25. dubna ale přibyde i režim 1v7, kde se střetne jeden RTS hráč se sedmi klasickými

V zatím dostupných zápasech 1v1 se každý z hráčů zhostí jednotky 7 tanků, pouze úrovně X. Ty ovládá umělá inteligence, hráč jim ale musí udílet rozkazy a popohánět je po mapě, jako v klasické RTS. 

Autoři tento režim berou primárně jako přípravu na zajímavou variantu 1v7, dostupnou od 25. dubna. V té se na jedné straně objeví strategický hráč, a na druhé tým sedmi tankistů v klasickém režimu ovládání. Stratég má zároveň k dispozici nemobilní obranné jednotky a může kdykoliv naskočit “za volant” jednoho ze svých tanků a plně ho ovládnout. V ten moment ale samozřejmě přichází o dokonalou kontrolu nad ostatními vozidly týmu.

Před samotným zápasem mají oba týmy 60 vteřin na rozhodnutí taktiky. Sólo hráč musí vymyslet postup a rozmístit tanky i obranné prvky, sedmice protivníků pak pochopitelně dumá nad tím, jak na soupeře vyzrát. Zda bude mít ta či ona strana jednodušší život zatím dost možná neví ani autoři. Režim ale jistě oživí letitou hratelnost World of Tanks.

Odměnou za účast budou samozřejmě speciální kosmetické předměty a perky v boji. Event má trvat do začátku května, přesnější informace zatím nemáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama