Do World of Tanks na konzolích míří moderní technika
i Zdroj: Hrej.cz
World of Tanks: Xbox One Edition Novinka Do World of Tanks na konzolích míří moderní technika

Do World of Tanks na konzolích míří moderní technika

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 4. 2021 17:56

Konzolové verze multiplayerové tankové akce World of Tanks brzy osvěží balíček Modern Armor, který vedle stávajících tanků z období druhé světové války na bojiště vypustí i mnohem modernější monstra. Těšit se můžeme třeba na americký M1A2 Abrams nebo T-72BM sovětské produkce.

Reklama

  • Rozšíření Modern Armor do konzolového World of Tanks přidá moderní tanky
  • Vyjde 27. dubna
  • Přijede třeba M1A2 Abrams

„Jsme nadšeni, že můžeme mít premiéru moderních tanků v rámci takového fenoménu, jakým je bezesporu World of Tanks. Naši hráči budou moci konečně dostanou do rukou některé z nejpopulárnějších tanků moderní doby. Všichni ve studiu tvrdě pracovali na dodání dosud největší aktualizace World of Tanks v novém prostředí pro různé konzoly s Modern Armor,“ okomentoval novinku TJ Wagner, kreativní ředitel konzolové verze populární hry. Za ní stojí studio Wargaming Chicago-Baltimore, dříve známé jako Wargaming West.

V soubojích 15 na 15 se na nových mapách představí tanky z epoch druhé poloviny 20. století i úplně moderní obrněnci 21. století. Rozšíření by mělo dorazit 27. dubna na všechny čtyři podporované platformy, tedy Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Připomínáme, že konzolové World of Tanks podporuje meziplatformní hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama