Do Watch Dogs zamířil kooperativní režim Legion of the Dead. Londýn nyní okupují nemrtví
i Zdroj: Hrej.cz
Watch Dogs Legion Novinka Do Watch Dogs zamířil kooperativní režim Legion of the Dead. Londýn nyní okupují nemrtví

Do Watch Dogs zamířil kooperativní režim Legion of the Dead. Londýn nyní okupují nemrtví

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 6. 2021 10:15

Watch Dogs: Legion dnes obohatil update, který na konzolích Xbox Series a PlayStation 5 odemyká 60 FPS. To ale není vše. Ubisoft si pro hráče připravil také nový kooperativní režim, v němž se potkají s legií nemrtvých.

Reklama

  • Ubisoft představil kooperativní režim Legion of the Dead
  • Zatím jde o alfa verzi, bude se vyvíjet na základě zpětné vazby od hráčů
  • Na konzolích nové generace se zároveň odemyká 60 FPS
  • Objevil se také krátký teaser, v němž se ukázal zarostlý Aiden Pearce

Legion of the Dead, přesně tak se novinka jmenuje. Dle autorů jde o rogue-lite PvE zážitek pro partičku čtyř hráčů, která musí projít městem plným nemrtvých spoluobčanů. Redaktoři serveru IGN měli možnost režim vyzkoušet, na jejich boj o přežití se můžete podívat v přiloženém videu.

Jean-Pascal Cambiotti, který dohlíží na multiplayerovou část Watch Dogs, zdůraznil, že režim vychází v alfa verzi. Ta se bude vyvíjet na základě zpětné vazby od komunity. Vývojáři zombíkům neodolali, protože podle nich jde o velmi zábavný element, autoři jsou přesvědčeni, že jejich likvidace přináší okamžité uspokojení. Inspiraci hledali napříč celou popkulturou, nakonec se rozhodli pro pomalejší jedince, jejichž útoky jsou ale fatální.

Cambiotti také odpověděl na otázku, zda se z Legion of the Dead může stát samostatná hra, třeba jako v případě Rainbow Six Quarantine. Podle všeho bude v první řadě záležet na samotných hráčích, oni rozhodnou, co se z multiplayerového přídavku nakonec vyklube.

Vývojáři do hry postupně přidávají nové postavy, brzy se vrátí také Aiden Pearce z prvního dílu. Ubisoft vydal krátkou upoutávku, v níž zarostlý fixer přijal pracovní nabídku zahrnující cestu do Londýna. Rozšíření by se mělo objevit zkraje července.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama