Do Valhally míří Eziovo oblečení. Anglii můžete brázdit ve stylu renesanční Itálie
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Do Valhally míří Eziovo oblečení. Anglii můžete brázdit ve stylu renesanční Itálie

Do Valhally míří Eziovo oblečení. Anglii můžete brázdit ve stylu renesanční Itálie

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2021 15:06

Assassin’s Creed Valhalla se zařadila do dlouhé řady pokračování série, které obsahují oblek mezi hráči asi nejpopulárnějšího protagonisty, Ezia Auditore da Firenze. Na florentského floutka můžete zavzpomínat s předělávkou jeho obleku z římského dílu Brotherhood.Obléct můžete pochopitelně ženskou i mužskou verzi Eivora, má to ale svá úskalí.

Reklama


Předně je nutné, abyste měli něco odehráno v předchozích dvou pokračováních, tedy Origins a Odyssey. Ubisoft tedy oblekem Ezia oceňuje především věrné fanoušky série. Nejspíše není nutné dodržet posloupnost platforem, odměnu totiž získáváte skrze Ubisoft Connect, který zaznamenává hraní na všech konzolích i počítači.

Ubisoft se snaží opět nalákat hráče na připravovaný další obsah pro Assassin’s Creed Valhalla. Druhé velké DLC The Siege of Paris vychází už zítra. S Eivorem se v něm vydáte na putování po Francii, ústřední událostí je samozřejmě legendární obléhání Paříže. Vedle toho ve hře v současnosti probíhá svátek Sigrblot, tedy začátek období nájezdů. V rámci něj můžete získat novou zbraň v podobě jednoručního meče, které zároveň hrají roli hlavní novinky v samotném DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama