Do třetice o NFT. Blockchainu věří i ředitel Take-Two
i Zdroj: Hrej.cz
NFT Novinka Do třetice o NFT. Blockchainu věří i ředitel Take-Two

Do třetice o NFT. Blockchainu věří i ředitel Take-Two

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 11. 2021 13:25 2

Ředitel Take-Two Strauss Zelnick má často k něčemu názor. V minulém roce například řekl, že pochybuje o tom, že by se služby jako Xbox Game Pass mohly stát hlavním distribučním kanálem pro hry, ještě o rok dříve zmínil, že Fortnite nikdy neovlivnil herní průmysl. Zatímco jeho předchozí názory byly hodně proti proudu, s další konferencí pro investory se vyjádřil k digitálním sběratelským předmětům, kterým naopak věří.

Reklama

  • Strauss Zelnick na poslední konferenci pro investory řekl, že NFT je užitečná technologie
  • Nemyslí si ale, že všechny současná NFT mají cenu

Před pár dny jsme vám přinesli informaci o tom, že jak Ubisoft, tak EA věří v blockchain a NFT a považují je za budoucnost herního průmyslu. Podobný názor zastává i Zelnick, i když si myslí, že jejich podoba se do budoucna ještě změní.

„Pokud věříte ve fyzické sběratelské předměty, nevím proč byste nevěřili v digitální předměty. A blockchain autorizace, což je NFT, je jedna z cest, jak ověřit, že je něco unikátní a vzácné. Já tomu rozhodně věřím, ale nevěřím tomu, že pokud je něco NFT, tak to okamžitě má cenu. A to je podle mě problém. Aby bylo NFT hodnotné, musí se nacházet na pomezí vzácnosti, kvality a hodnoty. V rámci všech NFT tu rozhodně je vzácnost, ale ne nutně hodnota.“

Ke konci pak dodal, že NFT a blockchain jsou velice užitečné technologie, a zatímco si své uživatele mimo kryptoměny ještě nenašlo, v budoucnu s tak určitě stane.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama